PDA

View Full Version : Dieta Atkins

GsT
28-03-2008, 22:14
Salut!As vrea sa ma apuc de aceasta dieta ca sa mai slabesc vre-o 5 kg sa dau putina grasime de pe abdomen jos.
Am Citit aici cate ceva despre dieta dar totusi nu am inteles totul si am nevoie de niste lamuriri:
1)Am citit aici (http://www.gastronomicus.ro/articole-gastronomice.php?art=Dieta-Atkins-sub-lupa ) " In schimb nu aveti nici o limitare legata de carnea rosie, oua, piept de pui, peste, branza, maioneza, frisca si unt. In timpului acestei faze, corpul dumneavoastra trece de la arderea carbohidratilor la arderea grasimilo ".....Cum vine asta?
2)Cat timp trebuie sa o tin?
3)Ce trebuie sa mananc? aici am citi ce se mananca intr-o zi de dieta "http://www.gastronomicus.ro/articole-gastronomice.php?art=Ce-mancati-intr-o-zi-de-dieta-Atkins "...Meniul trebuie sa fie fix asta sau pot schimba sa diversific?..Daca da va rog dati-mi niste exemple clare!
4)Ce trebuie sa mananc in faza de Scadere in greutate (exemple de "meniuri")
5)Cand termin dieta cum sa mananc?
Astept raspuns urgent va rog!sunt disperat ca mai am putin de slabit si ultimele kg se lasa greu date jos.
Multumesc anticipat!

GsT
29-03-2008, 21:40
Va rog mult raspundeti-mi caci vreau sa ma apuc de luni de ea :(

GsT
29-03-2008, 22:59
DeaD tu am inteles ca ai tinut aceasta dieta.Imi poti spune te rog in ce cantitati mancai? de exemplu :Meniul traditional pentru o zi de dieta Atkins este:

Mic dejun
Oua si sunca. Plus o ceasca de cafea cu frisca

Dejun
Piept de pui si 170g de salata

Cina
80g de spanac cu sunca

PS:spuneti-mi va rog si un inlocuitor pentru spanac!

Gustari
2-3 felii de sunca

Cate oua si cata sunca?
cat piept de pui?

Asta este pentru prima faza a dietei?

GsT
30-03-2008, 20:10
Topic inchis ca vad ca oricum nu imi raspunde nimeni.De maine incep cu meniul ala pt 2 saptamani...i n f i n

Arise
31-03-2008, 11:18
Succes. Sa ne tii la curent cu progresele. :D

GsT
31-03-2008, 14:32
Multumesc! prima zi a fost asta si prima faza "inductiA" care dureaza 2 saptamani o sa mananc asta
micul dejun
2 oua
5 felii sunca piept de pui

dejun
piept de pui
170g salata
150g branza de vaci (telemea)

cina
170g salata
5 felii sunca

gustari 2-3 felii sunca.
Din cate am inteles in prima faza se slabeste destul de mult doar cu dieta,sper ca sportul sa ma ajute si mai mult:D.