PDA

View Full Version : intrebare

minos
03-02-2004, 17:31
buna ziua domnule doctor,
au trecut si sarbatorile (care pt mine au avut urmari nefericite in ceea ce priveste nr. kg in plus) si revin cu o intrebare care are legatura cu cabinetul de care vorbeati ca-l veti deschide. Este cumva cel din incinta salii de fitness Romdan? Atunci, daca va amintiti de cazul meu (v-am trimis mesaje a rubrica "suplimente nutritive") pot face programare la cabinet pt un control si un "start" pt rezolvarea problemelor legate de greutate? Am inceput de 2 saptamani un regim bazat pe cruditati, legume, fructe, lactate si iau in fiecare zi doua pastile de Lipostop, regim combinat cu exercitii pe bicicleta in fiecare seara si am slabit 3 kg in prima saptamana. Ati putea sa-mi spuneti ce exercitii sunt benefice(aerobic) la sala (in afara de banda, pt ca sala unde fac nu are banda de alergare). Va multumesc anticipat pt ajutor

Dr.S.Damian
04-02-2004, 12:53
Sigur ca poti face programare. Suna-ma la numarul de telefon de pe www.doctor.3x.ro (http://www.doctor.3x.ro) sa stabilim o intalnire (de obicei sunt acolo dupa-amiaza).

Ca sa-ti raspund si la intrebare: in afara de banda poti sa faci bicicleta, stepper, sarit coarda sau program de gimnastica aerobica (daca au la sala). O sa-ti recomand si un program de exercitii cu greutati mici si repetari multe. Vorbim despre asta la consultatie.