PDA

View Full Version : Probleme?

Bulls69
04-02-2004, 20:54
Am 23 de ani student +munca de proiectare pe calculator.178 cm 72 kg.

Dupa o perioada de 2 luni in care am luat cretina + concetrat proteic +carbohidrati si m-am antrenat puternic efectele erau vizibile.Dupa aceasta perioada am intrerupt antrenamentul si nu m-am alimentat destul de bine nemailuand suplimentele ,creatina si nerespectand mesele regulate.La scurt timp am avut ameteli puternice si scadere in greutate de 10 kg. in 2 saptamani. Ametelile care au durat vre-o 2 saptamani si care erau f. puternice au trecut fara sa stiu de ce.Credeti ca e din cauza suplimenetelor sau a creatinei?Ce credeti ca a provocat aceste ameteli?Poate ca trecerea brusca de la o alimentatie bogata la o alimentatie saraca sa provoace asa ceva?Doctorii nu au gasit nimic analizele au fost f.f.f detaliate.Un singur doctor naturiat a dat verdictul de pancreatita. De atunci au trecut 4 luni mi-am revenit in kg aprope de normal si ma simt destul de bine si vreau sa ma apuc din nou de sport.Pot sa folosesc creatina +suplimente ? Ce nu ar trebui sa folosesc ?

Dr.S.Damian
05-02-2004, 11:50
Pancreatita ar putea fi o explicatie pentru cele intamplate, insa ar fi trebuit sa ai dureri abdominale mare si modificari importante ale unora dintre analize.
Intr-adevar, o scaderea atat de brutala a greutatii trebuie explicata cumva, mai ales printr-o afectiune acuta. Nu apare din senin si nu are legatura cu faptul ca nu ai mai luat suplimente.
Mi-e greu sa imi formez o parere.
Daca s-ar fi confirmat diagnosticul de pancreatita, ti-as fi recomandat sa nu mai iei nici un fel de supliment. Asa nu stiu ce sa iti spun. Ai putea sa incepi cu doze foarte mici si da cresti treptat dozele observand ce se intampla.