View Full Version : H.E.L.P !! Vreau sa mai dau umpic jos si sa Fibrez
Salutare Tuturor Sportivilor :) !!!
Sa incep cu inceputul :
Aveam acuma aprox 2 ani ,in jur de vreo 130 KG...cu foarte multa incredere in minte si cu foarte mare ambitie ,m`am apucat de alergat...la inceput alergam 1-2 Km/zi.....dupa un timp am ajuns sa alerg si 7-8 Km/zi fara oprire...am avut rezultate foarte mari...25 KG date jos in 6-7 luni,fara dieta.M`am lasat de Cola ,m`am apucat de apa plata....Dupa o perioada,cum tot alergam pe beton ,a inceput sa ma doara picioru am fost si la medic,am facut fizioterapie...dar nici o sansa...daca alerg acuma 2 km ii bine...dupa aceea incepe durerea,ma doare fix langa tibie..nu stiu cum ii spune la muschiul respectiv.M`am lasat de alergat ,m`am apucat de bicicleta & sala si deja fac de un an si`umpic...fara sa iau tampenii,doar Carnitina...dar nu prea am avut mari rezultate:(....acuma intrebarile mele sau mai bine zis vreau sa ma lamureasca cineva calumea.nu sfaturi aiurea cum am primit pana acuma.
1. Ce regim,dieta sa fac sa mai dau 10 kg jos...?
2. Care`mi da si mi`e un program de sala BUN si EFICIENT...?
Nu vreau masa musculara , sa fiu urias,abea sa ma misc..si asa is destul de masiv,nu mai vreau...vreau sa am un corp atletic cat de cat si sa ard grasimile ramase ,si sa fibrez...Definesc muschii.
Astept Informatiile unor profesionisti...
Va Multumesc...BAFTA!
Cristian Neagu
17-04-2008, 20:07
Scrie despre tine:
virsta, pune o poza si spune exact ce maninci.
Inaltime - 1.80
Varsta - 21 ani
Is proaspat pe forum...Nu stiu cum sa pun poza:(
stevieg_88
17-04-2008, 22:47
Inaltime - 1.80
Varsta - 21 ani
Is proaspat pe forum...Nu stiu cum sa pun poza:(
Uitete in caseta in care tu scrii,pe rindul de sus cu rechizitele necesare pentru scriseste o chestie in forma de clama,fa click pe ea,si iti va aparea o fereastra unde iti vei putea alege de unde din calculatorul tau doresti sapui acea poza.BAFTA!!!!!!!
Aha,am gasit....dar nu pot nici cum sa pun poza:(....am si micsorato dar nimic....tot is not avaible imi zice:(...
Aha,am gasit....dar nu pot nici cum sa pun poza:(....am si micsorato dar nimic....tot is not avaible imi zice:(...
Sau mai bine pune-ti poza pe imageshack (ai link aici http://imageshack.us) si apoi posteaza linkul direct catre imaginea ta.
Cristian Neagu
18-04-2008, 11:37
Spune ce maninci intr-o zi.
Dimineata ,beau o cana de lapte cu niste biscuiti ...ca nu pot sa ma mananc altceva....iar in timpu zilei ,cam orice,dar problema este ca mananc seara:(...de exemplu ieri am mancat ,mazare cu carnatz :)...si dupa ce`am venit de la sala ,asta fiind pe la 9`ua am mai bagat o cana de lapte.
Am reusit sa pun poze...HEL..iti multumesc.
http://img183.imageshack.us/my.php?image=dscn6541gq3.jpg
Dimineata ,beau o cana de lapte cu niste biscuiti ...ca nu pot sa ma mananc altceva....iar in timpu zilei ,cam orice,dar problema este ca mananc seara:(...de exemplu ieri am mancat ,mazare cu carnatz :)...si dupa ce`am venit de la sala ,asta fiind pe la 9`ua am mai bagat o cana de lapte.
Am reusit sa pun poze...HEL..iti multumesc.
http://img183.imageshack.us/my.php?image=dscn6541gq3.jpg
Am 100 KG
Astept Sfaturile Profesionistilor !!!
nu sunt profesionist,dar asa am dat eu 12kg de la inceputu lunii februarie anu asta de la 100kg am ajuns la 88si eu mai am de dat jos cam 10 kg.sper sa te ajute.
1.alimentatia(mi se pare cel mai important lucur pt a slabi/pune muschi)
dimineata:250ml lapte degresat (1.5% grasimi)+2,3 albusuri de ou + 1 fibrobar
pranz: salata de roshii,castraveti,ceapa + 1 pulpa/pipet de gaina (fiert sau gratar) sau peste.
seara: mancam un iaurt 1% grasim dar de luna asta am renuntat si am inlocuit tot cu o pulpa la gratar (parerea mea e ca e mai buna ca si proteina nu are nici carbo )
intre mese daca imi era foame mancam 1-2 mere.
ca supliment am luat burnFX iar acum iau si amino-r
2.antrenament
luni: piept+umeri
marti: picioare
miercuri: pauza
joi:spate trapez
dupa antr 10 min banda iar cand nu fac antrenament 1 ora alergare afara.
BAFTA !
ZIN ...Ms ,o sa ma apuc si eu sa vad :)...
Tu ,biceps/triceps nu faci?..sau ai uitat sa le scrii ?:P
Domnu CRISTIAN NEAGU - Ce sfaturi imi da?
Cristian Neagu
21-04-2008, 06:50
Nu slabesti pentru ca ai prea multi carbo in alimentatie si grasimi animale!Redu carbo, adauga proteine si grasimi vegetale in locul celor animale.
Ok...Multumesc,pt info! :)....
Bafta!!
da ma scuzi am gresit :)) era luni:piept , marti : picioare , miercuri:brate , joi pauza si vineri :spate trapez
nu stiu de ce va chinuiti sa slabiti asa:confused: :confused: :confused: :confused:
eu cand n-am apucat de sala pe la 15 ani eram gras,si m-am apucat ca sa slabesc pt ca nu imi placea sa tin regim.dar fiindca eram la inceput si ca toti incepatorii am inceput sa lucrez cu greutati mari,crezand ca am sa slabesc,am crescut in forta,masa,dar tot mai aveam "sunci" pe la burta,coapse,si abia intr-un an jumate am reusit sa ma definesc,fara sa tin cine stie ce regim.binenteles ca am facut multa alergare in perioada de definire(PS:nu sunt adeptul bicicletei si a bandei de alergat)
sfatul meu: daca esti un pisc grasut,tine-te de sala serios si fa multa alergare...
pai ce rost ar avea daca faci alergare sala si vii acasa iti bagi 1kg de toba 1 paine 2l de bere si cartofi prajiti..ce rezolvi ?
pai mai intai citeste cu atentie pe urma critici,ca daca nu dai in aberatii
Danyo da ,sunt de acord cu tine:).....la sala trebuie sa ai foarte multa rabdare ca ,rezultate nu se vad cum pocnesti din degete:)....
Sincer sa fiu daca`s mai putea alergat,as face`o ca si`un caine....ca`mi place dar din cauza piciorului :(..nu mai merge....2 km MAX si`mi cedeaza ,ma apuca durerile si numa ciuda imi fac cand simt ca mai merge dar nu pot ,de aceea ma dau cu bitza...si acuma sambata am facut 70km cu bita + ieri duminica inca vreo 5-6 km pe jos plimbare:)....
Mi`e imi trebuie ceva program bun la sala....sa`mi spuna cineva exact ce si cum sa fac:)...
bafta:P
Hai posteaza un antrenament la rubrica de antrenament si mai pui si informatiile despre tine inca odata si noi ne dam cu parerea si te ajutam sa iti faci un antrenament cat mai optim pt tine si obiectivul tau.
jonson_f
28-04-2008, 20:02
daca vrei sa slabesti alearga mai mult sau iei un program bun cardio (sunt clipuri video de 45 min ) si nu mananci dupa ora 7 bafta
Jonson F - Ms pt sfat....daca cite`ai mai atent,observai ca am scris pe prima pagina...ca am alergat pana la 7-8 km / zii dar nu mai pot:(.din cauza piciorului...oricum,MS:)...Bafta
Cristian Neagu
30-04-2008, 08:32
Inot.
HUMMERSCHLAG
10-05-2008, 18:16
Jonson F - Ms pt sfat....daca cite`ai mai atent,observai ca am scris pe prima pagina...ca am alergat pana la 7-8 km / zii dar nu mai pot:(.din cauza piciorului...oricum,MS:)...Bafta
Am fost atlet, taicameu e antrenor de atletism, iti sugerez sa alergi in padure pe fruze, de dorit pe loc drept fara dealuri shi vai caci la deal depui efort, iar la vai trebuie sa franezi, dar principalul lucru e sa alergi pe frunze uscate din padure shi in nici un caz pe beton (sosea, trotuar, etc.). Megi de vrio 4-5 ori la sauna (asta odata in saptamana). Aaaa da, eram sa uit... poate pentru voi este ceva greu, dar aterizati pe varful piciorului, dar nu pe toata talpa sau pe calcii cum fac alti incepatori. Caci de la aterizarea incorecta la fel te dor cele 3 incheieturi ale piciorului.
Am fost atlet, taicameu e antrenor de atletism, iti sugerez sa alergi in padure pe fruze, de dorit pe loc drept fara dealuri shi vai caci la deal depui efort, iar la vai trebuie sa franezi, dar principalul lucru e sa alergi pe frunze uscate din padure shi in nici un caz pe beton (sosea, trotuar, etc.). Megi de vrio 4-5 ori la sauna (asta odata in saptamana). Aaaa da, eram sa uit... poate pentru voi este ceva greu, dar aterizati pe varful piciorului, dar nu pe toata talpa sau pe calcii cum fac alti incepatori. Caci de la aterizarea incorecta la fel te dor cele 3 incheieturi ale piciorului.
Multumesc....chestia cu alergatu in padure stiam...dar mno aici in Oradea ,ii afara din oras:),o sa vad cum fac....dar chestia cu Aterizatu pe varfu piciorului no stiam..o sa bag la cap si`o sa merg sa incerc:)..Multumesc pt sfat...bafta
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.