View Full Version : Magazine cu suplimente
Vreau sa cumpar cate ceva ... iar in zona big berceni(Bucuresti) nu gasesc ce imi trebuie.
Mai stiti cumva pe unde sunt niste magazine in berceni sau in centru ?
poti sa te duci sa iti cumperi din IDM acolo gasesti de toate ;)eu de acolo imi iau...si eu tot in berceni stau ;)
in IDM sunt mai scumpe decat le gasesti pe net. Sunt atatea site-uri de unde poti comanda incat nu vad rostu' de a le cumpara din magazin. Alegerea este a ta.
in IDM sunt mai scumpe decat le gasesti pe net. Sunt atatea site-uri de unde poti comanda incat nu vad rostu' de a le cumpara din magazin. Alegerea este a ta.
asa e;)
imi treb acum ..... nu peste 2 sapt .... cand s-or termina astea .... poate ca o sa dau comanda!
tks
Eu stau in Targoviste si comenzile imi ajung in maxim 3 zile.
se vede ca n-ai dat niciodata comanda...
Eu? Nu am dat niciodata comanda? Iti dau "n" facturi de pe mail. ( am postat ca nu ai dat un quote sa vad cui i-ai zis asta, cred ca era vb d Raekwon )
squEeK valoarea produsului + cati(bani in + ai dat ca sa ajunga suplimentele) in maxim 3 zile . curier sau posta. ca is cam greu de cap cu astea :( :">
Nu va mai luati de squeek ca si eu sunt din sb si vine in 4 zile deci este adevarat ce zice el
deci nu ma grabesc de ex dau comanda vineri si sa ajunga vinerea viitoare(1sapt) ca sa incep de luni cu suplimentele si din cate am citit costa PRETUL PRODUSULUI+5RON prin posta. nu? oriunde in tara sunt din iasi.
Nu costa nimic transportul este inclus in pret
Trilogy se referea la Raekwon.
si in afara de IDM nu mai e nici unul mai mare asa in Bucuresti ??
M-am gandit eu... :)
Nu platesti nimic sa ajunga in 3 zile, dai comanda luni, miercuri ai produsele, ce e asa greu de inteles?
nimic, numai sa fie asa .... o sa ma interesez azi
Eu? Nu am dat niciodata comanda? Iti dau "n" facturi de pe mail. ( am postat ca nu ai dat un quote sa vad cui i-ai zis asta, cred ca era vb d Raekwon )
ma refeream la Raekwon, nu la tine.
hieronymus
13-05-2008, 15:27
si in afara de IDM nu mai e nici unul mai mare asa in Bucuresti ??
Getfit, pe str. Doamnei nr. 6 (langa BCR Doamnei). Mai e unul la Univ., langa Orange Universitatii, la Cocor, si la et. 4 din Mag. Unirii, aripa Calarasi.
Alexutzu_lover
22-07-2008, 13:00
Vreau sa cumpar cate ceva ... iar in zona big berceni(Bucuresti) nu gasesc ce imi trebuie.
Mai stiti cumva pe unde sunt niste magazine in berceni sau in centru ?
1. gasesti la tineretului la magazinul REDIS
2. in big gasesti in magazin la etj 1...
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.