View Full Version : Putin Ajutor Va Rog
Salut , as vrea sa shtiu si eu ce este exercitiul magic 21 adik in ce consta el ,am citit pe forum despre el insa nu shtiu exact in ce consta , ce exercitzii include cum trebuie facut si va rog sa mi`l explicatzi si mie as dorii sa il incerc
Va Multumesc Anticipat ! BAFTA:)
pai exercitiul 21 se executa la biceps lucrand cu bara, in felul urmator: 7 repetari ridicarea antebratului pana la jumatate, apoi 7 repetari de la jumatate in sus si la final inca 7 miscarea completa, de jos pana sus...dar nu uita ca nu trebuie facuta nici o pauza intre serii...mult succes :)
Multumesc mult de ajutor , mai am o intrebare cand lucrez acest exercitziu mai am voie sa fac si celelalte exercitzi ptr biceps sau ma rog mai pot sa mai fac ceva la biceps in ziua aia sau sa`l lucrez numai cu acest exercitziu k sa nu fac supraantrenament Multumesc mult BAFTA :)
mai poti lucra fara probleme 1-2exercitii
Alessandro
12-05-2008, 15:30
oricum acest ex, nu e pt masa...mai mult pt forta si definire
thx all de sfaturi bafta in continuare
stevieg_88
12-05-2008, 16:30
Tehnica "21" este valabila si pentru alte grupe de muschi,sau numai pentru biceps?
BogdanMM
12-05-2008, 20:24
doar pentru biceps
am folosit si pt trapez 21 ... ridicari de umeri cu gantere, 7 inainte, 7 in lateral, 7 prin spate... si ai o pompare excelenta... dar nu cred ca e pt masa.. ci rezistenta si definire
stevieg_88
13-05-2008, 00:37
Mersi mult !y e s
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.