PDA

View Full Version : Durere ciudata !

remi
14-05-2008, 22:24
Am o mica/mare problema.O data la 1-2 luni , ma dor testiculele.Daca le ating sau ceva de genu (de obicei cel drept) ma doare mai sus umpic la picioru drept.Cam pe unde este apendicita (pe care am scoso) . Ma doare umpic , doar cand il ating sau lovesc . Help Help ^^ p a p a

Hel
14-05-2008, 23:00
Am o mica/mare problema.O data la 1-2 luni , ma dor testiculele.Daca le ating sau ceva de genu (de obicei cel drept) ma doare mai sus umpic la picioru drept.Cam pe unde este apendicita (pe care am scoso) . Ma doare umpic , doar cand il ating sau lovesc . Help Help ^^ p a p a
Vezi sa nu fie de la abstinenta sexuala ;) Reimprospateaza-ti sucul din testicule, si nu te vor mai durea. (banuiesc ca ai inteles ce-am vrut sa-ti spun)

remi
14-05-2008, 23:05
Si daca am 14 ani?:)) , dau la manivela?:))))))))))n o w a y

Hel
14-05-2008, 23:13
Si daca am 14 ani?:)) , dau la manivela?:))))))))))n o w a y
Aoleo, esti tarziu maica, altii o incep de pe la 9-10 ani.

remi
14-05-2008, 23:16
Da man , dar am avut o problema mai d mult , era sa intru la parnaie:)) ca voia sa ma dea la viol si....

BogdanMM
15-05-2008, 10:08
Da man , dar am avut o problema mai d mult , era sa intru la parnaie:)) ca voia sa ma dea la viol si....

intreaba si tu in gura mare inainte sa te apuci de treaba :) ``esti sigura ca vrei``... iar daca ti se raspunde afirmativ, .. go