PDA

View Full Version : o intrebare in leg. cu trapezu'

SnK
20-05-2008, 09:14
am si eu o intrebare....cand imi incordez trapezul observ ca omoplatii ies la vedere e normal??

jonson_f
20-05-2008, 09:19
da e normal, mai ales cand bagi cu greutati mari

SnK
20-05-2008, 11:02
ok multumesc

hieronymus
20-05-2008, 11:50
am si eu o intrebare....cand imi incordez trapezul observ ca omoplatii ies la vedere e normal??

se cheama creasta de cocos ce ai tu, e o forma de rahitism a adolescentilor. Bine ca nu o ai in fata, s-ar fi vazut chiar urat.
Ca+Vit. D+soare.

Cristian Neagu
20-05-2008, 18:19
Cind vei lua in greutate nu va mai fi vizibila.

SnK
20-05-2008, 21:29
da.. nu ca s-ar vedea prea urat....doar cand incordez trapezu' imi stau mai iesiti omoplatii(in rest imi sta normal aproape ca nu se vad)....dar daca continui sala se poate agrava ??? si singura solutie este sa mai iau in greutate??? si hieronymus daca as incepe sa iau calciu si vitamina D m-ar ajuta incat sa duca la eliminarea problemei? desigur dupa un anume timp de luat si o alimentatie buna....si inca o intrebare vreau sa incep sa iau mass tech de la muscle tech si vreau sa stiu daca m-ar afecta cu ceva in situatia asta....
imi pare rau ca pun atatea intrebari dar vreau sa fiu sigur si sa tratez din timp sa nu am probleme mai incolo asa-s eu de felul meu mai grijuliu nu ma arunc niciodata fara sa ma asigur si sa aflu cat de multe pot inainte :D
Multumesc

Cristian Neagu
21-05-2008, 06:46
Te inteleg , dar nu e o solutie sa amesteci topicurile.

SnK
21-05-2008, 07:13
ok, imi pare rau

hieronymus
21-05-2008, 12:19
da.. nu ca s-ar vedea prea urat....doar cand incordez trapezu' imi stau mai iesiti omoplatii(in rest imi sta normal aproape ca nu se vad)....dar daca continui sala se poate agrava ??? si singura solutie este sa mai iau in greutate??? si hieronymus daca as incepe sa iau calciu si vitamina D m-ar ajuta incat sa duca la eliminarea problemei? desigur dupa un anume timp de luat si o alimentatie buna....si inca o intrebare vreau sa incep sa iau mass tech de la muscle tech si vreau sa stiu daca m-ar afecta cu ceva in situatia asta....
imi pare rau ca pun atatea intrebari dar vreau sa fiu sigur si sa tratez din timp sa nu am probleme mai incolo asa-s eu de felul meu mai grijuliu nu ma arunc niciodata fara sa ma asigur si sa aflu cat de multe pot inainte :D
Multumesc

Hai sa o luam pe rand cu raspunsurile:
1)creasta de cocos nu are cum sa se agraveze de la sala, dimpotriva, daca lucrezi spatele ea nu se va mai vedea.
2)cam asta e singura solutie ca sa nu ti se mai vada creasta: sa mergi la sala si sa iei in greutate
3)calciu si soarele fac bine la oase, le consolideaza. Nu iti elimina creasta, dar ea nu se agraveaza.
4)mass tech nu te afecteaza in rau la oase

SnK
21-05-2008, 12:25
ok multumesc mult

hieronymus
21-05-2008, 15:50
cu placere!