PDA

View Full Version : salut

alex
05-02-2004, 19:28
salut d-le doctor!!!! practic culturismu de 4 ani!!si vreau sa-l practic toata viata!!
am o problema care ma pune putin pe ganduri!!
La testicolul stang mi-a aparut m-ai demult ,nu stiu cand inainte sau dupa ce m-am apucat de sala niste vene mai groase!!
zici ca sunt varice!!si apar cand testicolul este relaxat .ex .dupa un dus etc.se observa si cu ochiul liber!!!nu ma doare ,nu am probleme sexuale!!! INREBAREA MEA ESTE :SA FIE OARE DE LA PRACTICAREA CULTURISMULUI SAU ALTCEVA!!CINEVA IMI SPUNEA CA DACA LUCREZ FARA CENTURA IMI APAR ASTEA!!NU STIU CE SA CRED!!!AS VREA SA-MI DIN TOT SUFLETU SA-MI RASPUNDETI !!PT MINE SA MERG LA SALA A DEVENIT O OBSESIE !!E CA UN DROG !!SI CINE IL PRCTICA CU ADEVARAT MA INTELEGE!!!
VA MULTIMESC SI ASTEPT UN RASPUNS !!!ALEX

Dr.S.Damian
08-02-2004, 15:56
Nu are legatura cu purtarea centurii, insa poate avea legatura cu practicarea culturismului. Pare a fi un varicocel, adica o insuficienta venoasa a venelor testiculare (cum sunt varicele pe picioare). Trebuie sa ajungi la un urolog sau un chirurg generalist. Dupa ce rezolvi problema, vei putea relua antrenamentele. Pana atunci este de preferat sa eviti exercitiile cu greutati mari.