PDA

View Full Version : Animal

TheRipper
05-02-2004, 19:34
Salut,
Imi puteti da mai multe informatii in legatura cu suplimentele Animal dearece as vrea sa i-au,dar nush cat de sigure sunt:?
Ce contine Animal Pack,dar Animal stack?As dori ingredientele exacte exprimate in grame.Cum se iau acestea?
Daca am 18ani pot sa i-au?

Dr.S.Damian
08-02-2004, 16:05
Gasesti aici (http://www13.netrition.com/animal_pak_page.html) compozitia pentru Animal Pak si aici (http://www13.netrition.com/animal_stak_page.html) pentru Stak.

Pak este o combinatie de minerale si vitamine, plus alte ingrediente "banale", in timp ce Stak are o combinatie de prohormoni, deci probabil ca ar fi mai intelept sa il eviti.

bobilian
24-01-2007, 02:49
Salut,am si eu o intrebare....aveam 116 kg... cand m-am apucat de sala...eram rotund bine si deja aveam 43 in brat la rece...fara sa fac sport...decat basket pe maidan cateva ore... acum am 114 kg fac sala de un an jumate,si am 45 in brat la rece...de slabit nu am slabit rau dupa cum se vede dar in schimb am inceput sa prind forme cat de cat,si toata lumea imi zice ca am slabit...la inceput am luat putina creatina dar si aia azi da maine nu....am luat o cutie de L carnitine, si cam atat.... nu prea am insistat in suplimente,si diferente sunt oarecum,de ceva timp mi sa pus pata... ori slabesc ... ori ma fac mare... sincer toti din cercul asta de la sala consuma,Naposim,Sustanon,winstrol...am vazut efecte si efecte.... dar toti sunt plini de cosuri si etc...M-am gandit ca nu merita sa imi rup ficatu pt ca oricum fumez,beau cola...si cate si mai cate nu sunt daunatoare pt ficat in ziua de azi...chiar si cand impingi din culcat la piept cu 100 e tot nasol pt ficat...ma gandesc daca puteti sa-mi recomandati si mie ceva....nush pt slabit...as vrea sa ma fibrez unpic....sau nush sa dau jos ceva kilograme...ma gandeam sa iau animal pack,am inteles ca sunt bune,sau sa incerc sa tin un regim si cu ceva pt slabit?nush daca imi puteti da un sfat... multumesc pt atentie

Myhai88
31-01-2007, 20:17
mananca mai putini carbo, inlocuieste-i cu proteine(din concentrate proteice Ideal Protein sau orice altceva co carbo mai mai putin de 20%) lasa prostiile alea de diete cu salata apa plata si tamaie.Si inlocuieste antrenamentele de forta cu cardio (avand in vedere k esti cam greu iti recomand inot sau bicicleta) si mai poti sa iei un fat burner, vezi k gasesti la redis.ro.
PS: Stay off the "bobo"!!!!!!!

Untescu Mihai
27-06-2008, 20:14
As dori sa aflu daca pot sa iau Animal Pack.Am 15 ani si 6 luni si fac de un an si jumatate sala.Ma intereseaza daca imi afecteaza ficatul sau alte organe.

Multumesc

Untescu Mihai
27-06-2008, 20:18
Mentionez ca am 1.86 cm si 79 kg :D

Lukian
28-06-2008, 14:36
Este foarte probabil ca tu sa nu folosesti nici macar jumatate din cantitatea de substante din Animal Pak. Corpul isi ia doar cat are nevoie. Ca variante alternative ai: Daily Formula sau Spa Pak tot de la Universal.

anabolizant
28-06-2008, 16:32
Am luat si eu Daily Formula, are doze mici, daca iei ia 2-3 nu una cum recomanda producatorul. Totusi, cred ca o alternativa buna ramane Multi Vitamins si Multi Minerals de la Pronutrition.

bogdan_madalin
28-06-2008, 17:01
sper ca nu imi sariti in cap dar un adversar pe masura mi se pare Daily Complete Formula de UltimateNutrition, se recomanda 6 tablete pe zi, uitati-va ce contine fiecare portie si va convinge-ti singuri d u e l