View Full Version : Unidyne+cardio?
am fost vegana,aproape un an. am grupa 0,iar cerealele si proteina din soia,nu m-au ajutat deloc.
am schimbat modul de alimentatie,pe proteina+salate,fara carbo,si cardio de vreo luna jumate.
as vrea sa iau Unidyne,de fapt,am comandat,ca as da vreo 10 kg jos.
intrebarea mea este: merge Unidyne+cardio(1 ora bicicleta statica,zilnic)?si cat si cum sa iau?
multumesc.
jonson_f
23-05-2008, 09:32
de ce nu incerci 1 h bicicleta pauza si peste cateva ore mergi sa alergi pauza peste cateva ore cardio ( program de 45 min ). sper ca eviti sucurile si prajelile .
merci de raspuns.
am spus ca mananc proteina+salate, rar cate un grepfruit,caci au zahar.daca nu mananc fructe, nu mananc nici prajituri. nu beau sucuri deloc. beau o cafea pe zi, indulcita cu zaharina.
beau ceai ,apa,aprox.2 l/zi.
mananc carne gratar,sau parizer piept pui,cremwrsti piept pui(stiu ca au amidon si conservanti), dar nu cantitati industriale.
de regula, nu mai mananc dupa 16-16.30,in fct. de cum ajung.
voiam sa amplific oarecum procesul de ardere, deoarece,dupa doua nasteri, am ramas cam ...pas de tout fit!
oricum, merci.
a!
la soluita ta, cu alergat, nu am timpul necesar,din pacate.am incercat sa ma mentin ani de zile prin alergare, si-am incheiat asta toamna,din lipsa de timp.
pot bicili cu manualul in mana.
jonson_f
23-05-2008, 11:12
in primul rand nu mai manca parizer ,cremwursti ; pieptul de pui e foarte bun si bogat in proteine , fructele sunt la fel de importante sunt o sursa de energie , e bine sa bei apa ,ajuta organismul mult , lucreaza dimineata ( atunci se ard cel mai rapid grasimile).
stiu, dar nu am timp sa gatesc special pentru mine, eventual in week-end.
alimentatia nu-i o problema,pot fi f.disciplinata,insa sportul dimineata, nici vorba, vreau,insa nu se poate. nu ma trezesc nici la 4.00,pentru sport,no matter.
nu-mi spuneti nimic de Unidyne,pt. ca nu vreau sa ajung fit la primavara viitoare.
Daca nu mai mananci dupa ora 16 pana dimineata inseamna ca incetinesti arderile si nu le amplifici. Dieta trebuie pusa la punct dar trebuie sa iei 4-5 mese pe zi, ultima la ora 19 sa ziceam. Nu poti evita fructele pt ca au zahar pentru ca si ele au rolul lor. Corpul are nevoie minim de 100g carbo pe zi pentru a se desfasura ciclul Krebs in mod normal. De preferinta este sa mananci si carbo dar care sa fie complexi. Pe langa cardio ar fi bine daca ai putea sa mergi la o sala de forta, exercitiile in regim anaerob au si ele rostul lor. Un complex de vitamine si minerale este obligatoriu in perioada de slabire pentru ca alimentatia saraca iti va crea carente. Vitaminele si mineralele NU INGRASA. De asemenea trebuie sa ii dai corpului un complex de acizi grasi omega. Poti lua in calcul suplimente: L-carnitina, cromium picolinat, fatburners lipotropici sau termogenici.
ok, am inteles.
o sa mananc fructe. seara sau dimineata? ca o masa sau o gustare? nu pot manca 4-5 mese, fie ele si mici,pur si simplu nu pot. gustarea e una, un meniu e alta.
daca iau ulei de peste omega 3, ca supliment,nu din mancare?:)
carbo? nu ,cereale, mi-au ajuns! si carbo dimineata,ce ar putea fi ?
sincer, nu prea iau MD.stiu, rusine, dar kestie de obisnuinta.
L-carnitina am mai luat, imi pare slaba.crom,nu am pofta de mancare, nu trebuie sa-mi taie apetitul.
intre fatburners lipotropici si termogenici..........nu cunosc diferenta.
acuma iau eu unydine + l-carnitin si fac si de 3-4 ori pe sapt 5km de alergare pe banda la sala.Nu stiu ce sa zic cu el am slabit in 2 sapt 4 kg.Eu cred ca ii bun dar cel mai bine mia mers cu Xenadrine efx.P.S. Unydine iei odata dimineata (sau inainte de antrenamentu de dimineata) si odata dupamasa (sau inainte de antrenamentu de dupamasa),depinde cand faci antrenamentul daca nu il iei inainte de masa cu 30 de min.Iei cate 2 pastile odata.
Bafta
merci, DeaD.
nu stiu ce sa zic, Xena imi pare f.scump.nu stiu exact ce contine in plus fata de Unidyne, insa am nevoie de un aditiv la motor.sper doar ca-i potrivit,inca nu l-am primit.
inca ceva ,ii musai lactate? degresate sa nu?
nu e musai lactate, e musai carbo însă şi de preferat să îi iei dimineaţa (carbohidraţi complecşi - o combinaţie de orz, ovăz şi secară ar fi mai indicat decât musli care conţine şi carbo simpli cum ar fi stafidele sau alte fructe deshidratate).
de asemenea, poţi să adaugi între mese câte puţin din măsline negre, alune în coajă neprăjite (grăsimi mononesaturate) şi seminţe de in (omega 3) asta pe lângă mesele propriu zise, proteice şi hipocalorice şi legumele şi salatele tale:D
măreşte mesele la 5-6 pe zi, bea multă apă şi încearcă să eviţi catabolismul pentru a slăbi sănătos :) [să nu faci pauze mari între mese, 2-3 ore e de ajuns, nu e indicat să nu mai mănânci de la ora 16 sau 18 sau 20].
ok, am inteles.
dar nu am notiunea de "mese".
ce cuprind ,si ce cantitati, ce combinatii ?
MD: cereale+lapte degresat?(apa?)
P:piept de pui+salata?
C:piept de pui+salata? -stiu ca nu e voie carbo seara,nici fructe.
maslinele nu au prea multe calorii?
Maslinele au acizi grasi omega. Cateva nu te ingrasa. De asemenea mai multe mese inseamna 3 mese principale si 2-3 gustari.
inteles!
ce fel de apa beti? low potasiu, sodiu? ce marca?
adica pentru mine asta va fi un mod de viata,mancat sanatos,sport,disciplina.
cat Unidyne trebuie sa iau pe zi? doua? patru? pentru o ora /zi de cardio...
Primele 3-4 ori iei 1 si 1 si dupaia iei 2 si 2.(dimineata,dupamasa).Eu de ex iau dimineata inainte sa mananc si 2 dupamasa inainte de antrenament.
Merci mult, Dea.am inceput sa iau.
Unidyne iei atâta cât suporți. Unidyne este un fel de stack ECA (efedrina/cafeina/aspirină) cu diferența că efedrina a fost înlocuită de sinefrină (synephrine).
Pentru că are cofeină, o să fii clar mai agitată. Deci nu te arunca la pilule pe seară sau câte 2 de la început, pentru că... apar "side effects".
Eu am încercat în loc de Unidyne și Animal Cuts, am explicat pe forum care e diferența dintre ele (search Animal Cuts vs Unidyne).
Unidyne înseamnă o singură capsulă, Animal Cuts înseamnă 8. Asta să știi la ce să te aștepți.
Unidyne nu funcționează (eu cel puțin nu am observat efecte clare) dacă nu faci mișcare, am luat o cutie întreagă (120 capsule) și nimic. Adică nu am slăbit. Nici nu m-am îngrășat... Dacă nu faci mișcare, va fi un simplu înlocuitor de cafea.
arise vrei sa spui ca animal cuts functioneaza fara sa faci miscare?Stau la calculator si slabesc?Eu nu stiu sa functioneze ceva produs fara sa faci nici un fel de miscare...
Cristian Neagu
03-06-2008, 19:05
Trebuie sa faci miscare ca sa eficientizezi orice booster.
Arise,merci.
am o saptamana si ceva,cu cardio o ora. ce sa zic? imi intensifica antrenamentul.n-ar fi rau si pe grupe de muschi,dar nu am timp. asta e un lucru bun la unidyne,am oarecare energie pe care n-am avut-o inainte. am marit viteza.
ce e un lucru mai putin bun, e faptul ca ma doare capul,si am retentie de apa in gambe,si-mi pulseaza.
nu sunt mai agitata decat inainte,nu iau mai tarziu de ora 15.00,ultimile capsule,cu toate ca fac bicicleta dupa 20.00.
o sa iau toata cutia, sa vad cum merge. Lukian mi-a zis ca durerea de cap ar putea fi din cauza proteinelor,ca nu mananc carbo decat dintr-un fruct/zi, de regula grefa dimineata.
incerc sa fac stepper in plus, si ceva separat ,pentru muschi cu greutati. dar...nu am timp.
o sa exclud grasimea complet(uleiul din salate),sa raman pe piept de pui,oua si braza de vaci(stiu ca are oarece grasime, dar cea dietetica are carbo mai mult,din zer),legume(castraveti,ardei, laptuca), si un fruct/zi.
sincer, cu dieta,sport si masaj,nu am simtit nici un implus deosebit din partea unidyn-ului, exceptand energia din timpul antrenamentului.
poate gresesc pe undeva, sau nu mi se potriveste,pur si simplu.
Cristian Neagu
04-06-2008, 11:47
E mai mult decit suficient, energia aia ti-o da arzind grasimi.Consuma Complex omega si vei slabi si mai mult.
nu gasesc.
un link, se poate?
si cate sa iau/zi?
nu gasesc.
un link, se poate?
si cate sa iau/zi?
http://www.redis.ro/Web/ListProducts.php?CategoryId=71
scrie pe eticheta cum si cat se ia pe zi
Arise,merci.
Lukian mi-a zis ca durerea de cap ar putea fi din cauza proteinelor,ca nu mananc carbo decat dintr-un fruct/zi, de regula grefa dimineata.
Nu am zis ca e din cauza proteinelor ci din cauza ca ai scazut prea mult nivelul carbohidratiilor si nici grasimi nu consumi de unde vrei sa se hraneasca corpul, mai ales creierul?
da, asa e,Lukian, m-am exprimat eu gresit.
acum vreo doi ani am urmarit o emisiune cu un show din canada. cativa oameni,cu vointa proprie pentru slabit,aveau dietetician si antrenor personal,intr-un program pe 6 luni.
o pereche de campioni culturisti (femeie si barbat), au antrenat o tipa ,si din start,pentru doua saptamani dieta a fost proteina, fara grasimi, nici ulei,fara carbo, fara fructe,doar proteina si legume cu IG scazut.
pe langa sala,cu dieta pe care a tinut-o a fost singura care a slabit repede si k lumea.parca s-a dezbracat de stratul de grasime, si-a ramas fit.
de-asta am renuntat sa mananc mai mult carbo,si aici ma refer doar la cereale si fructe,nicidecum la cartofi,orez,paste,etc.
cu toate ca ,inainte ,cand alergam,masa dinaintea alergarii era cartofi fierti sau fulgi . am mancat o data carne,si m-am oprit de 10 ori din alergat,n-am rezistat,si atunci mi-a picat fisa ca totusi carbo e generator de energie.
@DeaD: Nu. Adică nu cred să aibă un efect vizibil fără să faci mișcare.
@nikky: Fără carbohidrați nu poți desfășura într-un mod potrivit activități cerebrale intense (muncă intelectuală). De asemenea fără carbo, activitatea fizică e un chin. Cel puțin până când organismul "învață" să proceseze grăsimile pentru energie.
O chestie personală, poate sunt eu slab și fără voință :), dar am observat că în cazul muncii intelectuale, atunci când în ecuație apare stresul, este imposibil de răzbătut fără carbohidrați.
eu lucrez la birou.timpul limitat si stresul nu-mi permit sa ma gandesc la mancare.
energia o iau ,gresit, din cafea si suplimente. nu spun ca nu e carbo vital,din contra,stiu ca e generator de energie in special dimineata,insa si autosugestia e mare lucru.in trei sferturi din zi sunt la birou,nu-mi permit atatea mese.
cat priveste suplimentele, de orice fel, ca si multe din medicamentele de pe piata romaneasca,tind sa cred ca e o mare lacuna la concentratie.am avut ocazia sa compar cu cele americane, suplimente cat si medicamente.
am incercat si cu mic dejun,cereale+lapte degresat,si-am ajuns la concluzia,in cazul meu, pe langa faptul ca nu prea le tolerez ,erau doar un surplus de calorii.
cum am spus,o sa incerc sa maresc durata si intensitatea antrenamentului,poate o sa reusesc sa alerg din nou. nici psihic nu mai am 20 de ani,responsabilitatile ma trag in jos.
asta nu ma impiedica sa nu asigur un trai sanatos si echilibrat baietilor mei,pentru ca alimentatia echilibrata si sportul sunt cele mai importante.
o sa iau si complex omega,inca n-am reusit,ca sa fac o comparatie.
oricum ,va multumesc tuturor pentru sfaturi.k i s s
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.