View Full Version : Tractiuni
TheRipper
05-02-2004, 19:42
Cum se fac tractiunile in degete?
Dr.S.Damian
06-02-2004, 10:21
Pai, probabil ca te agati numai in degete... sincer sa fiu nu mi-am pus problema.
Ca si flotarile in unghii si genuflexiunile in podul palmei. Bagi palma sub talpa piciorului si te ridici cat poti de tare in sus. Sa vezi atunci cvadricepsi si degete de pianist. Dupa ce efectuezi exercitiul asta de mai multe ori si-ti cresc degetele de la maini, probabil ca atunci le faci o funda pe bara de tractiuni si te ridici in ele. Este foarte bun exercitiul pentru dezvoltarea lobului drept.
Dr.S.Damian
11-02-2004, 22:40
Marfa de explicatie... :p
Din cate stiu eu, tractiunile in degete (care le fac in general alpinistii), se executa dupa cum le zice si numele...te agati cu primele falange de o margine dreapta (deci nu de o bara...ceva de genul, o margine de balcon sau asemanator...) si....faci tractiuni...
Dr.S.Damian
13-02-2004, 11:42
Asta cu agatatul de marginea balconului e ca in bancul ala cu tipul internat la nebuni, care avea toate degetele de la maini bandajate. Il intreaba doctorul ce a patit si spune ca era la o "amica" in "vizita", cand tocmai vine sotul ei acasa. Tipa ii spune sa sara peste balcon, dar lui ii e teama de inaltime si se agata de margine lui. Vine sotul si incepe sa il tortureze pe asta, ii zdrobeste degetele, ii scoate unghiile... doar sa dea drumul la maini.
"Si ai innebunit de durere, nu?" il intreaba doctorul
"Nu, am innebunit cand am realizat ca eram la parter" :D
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.