View Full Version : Recomandare weight-gainer
Ciprian17
02-06-2008, 15:44
Buna ziua
Am 18 ani,170 cm si 63 de kg.Fac sala de 1 an si ceva
Obiectivul meu este sa cresc in masa musculara.
As vrea sa va rog sa imi recomandati in gainer pana in 150 de ron,care sa ma tina cam o luna de zile.
Pana acum am mai luat Pro Gainer si Gigant Pro Mass.Nu prea am avut rezultate cu aceste produse.
Cam ce imi recomandati voi ?
Astept parerile voastre
Ms.
Cristian Neagu
02-06-2008, 15:45
Gain Fast.
Ciprian17
02-06-2008, 16:39
Si cum se administreaza Gain Fast?
Daca iau asa este bine:
-o cupa jumate dimineata
-cupa jumate inainte cu o ora de antrenament
-2 cupe imediat dupa antrenament.
Daca nu este bine astept sa imi spuneti voi
Minim 2 cupe dimineata si 2 cupe dupa antrenament.
intrebare pentru domnul cristian neagu: de ce gain fast si nu gfx8 ? nu o zic cu rautate dar si eu sunt indecis. unii recomanda gfx8 in schimbul gain fast-ului
p.s. am observat ca dumneavoastra in majoritatea cazurilor despre weight gainere recomandati Gain Fast. nu cred ca am vazut vreodata gfx8.
Stii de ce?pt ca se pare ca pro nutrition e cam de cacao(ca sa nu zic altfel)...nu poti compara pro nutrition cu universal niciodata.la absolut nimic.
Fiecare firma are produse de top si produse care vin doar sa intregeasca gama si sa pastreze concurenta.
Sincer nush daca gfx8 isi merita banii...sincer nush ce draq isi mai merita banii...deja am obosit sa ma tot gandesc la toate astea...bine ar fi sa gandeasca altii pt noi :D
da.de-asta sunt instructori si antrenori :D da ca sa gandeasca ei pentru tine ori tre sa meriti ori tre sa platesti. nimic nu mai e gratis in ziua de azi. dar uite ca se mai gasesc unii oameni cum sunt aici , care imparatesc secrete si dau sfaturi din suflet :) toata stima acestora.
Trifu daca nu ai incercat un produs te rog sa nu iti dai cu parerea.GFX8 isi merita banii fara indoiala (cel putin in cazul meu si al altor persoane a fost exceptional).Nu zic ca Gain Fast nu e bun nu ma intelegeti gresit e foarte bun doar ca gfx e cu un nivel peste. (Parerea mea)
hoo mane ca nu ti-am jignit produsu preferat am zis ca efectiv nush daca is merita banii..si cred ca domnul Neagu stie mai bine decat oricare altu de aici deci daca el o zis gain fast atunci clar ca bate gfx din vreun punct de vedere,indiferent ca e pret/calitate sau alte chestii...btw s-o lasam balta...
Si eu am folosit gfx8 si s-a vazut.. cat despre pronutrition e adevarat nu e chiar cea mai bun firma..dar sa fim realisti pentru noi redis ,pronutrition sunt perfecte,daca nu cumparati weider :)
Pentru un ectomorf mai indicat e Gain Fast pe cand pentru un mezomorf e mult mai bun GFX8.
Pentru un ectomorf mai indicat e Gain Fast pe cand pentru un mezomorf e mult mai bun GFX8.
Macar GFX-ul il consumi, cat despre gain fast, e mult prea satios ti se apleaca foarte usor de la el.
darkking
15-07-2008, 12:35
Salut. Vad ca va pricepeti. Eu am tot cautat in arhiva forum-ului si n-am gasit nimic despre nox3 de la universal. A folosit cineva asa ceva si daca da care este parerea?
Multumesc anticipat,
E bunicel pt un produs din gama oxizi nitrici.
Cristian Neagu
15-07-2008, 21:59
Este un produs de top ,il folosesc culturistii de performanta.Este excelent, dar depinde si de buget si de gradul de pregatire.
Trifu daca nu ai incercat un produs te rog sa nu iti dai cu parerea.GFX8 isi merita banii fara indoiala (cel putin in cazul meu si al altor persoane a fost exceptional).Nu zic ca Gain Fast nu e bun nu ma intelegeti gresit e foarte bun doar ca gfx e cu un nivel peste. (Parerea mea)
de acord
bogdan_madalin
16-07-2008, 12:06
am folosit GFX combinat cu BCAA si am avut rezulate foarte buna, asta a fost acum 2 ani
darkking
04-08-2008, 10:01
multumesc pentru raspunsuri
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.