BigDaddy
05-02-2004, 21:19
1. In urma cu 1 saptamana am simtit o durere ciudata in partea dreapta jos a abdomenului in timp ce faceam ridicarea picioarelor din culcat. Am ignorat problema - nu era foarte suparatoare. Problema e ca durerea s-a intensificat ulterior, ceva de gen taietura in muschi cam prin locul unde se leaga de os (deasupra pubisului in partea dreapta), si nu mi-a trecut inca. Nu am mai lucrat abdominalii, dar la unele miscari din viata cotidiana apare aceasta durere. Pot sa fac ramat din aplecat fara probleme, in general orice miscare cu greutati, numai abdominalele nu merg. Ma gandesc ca e o tendinita, dar nu stiu ce pot sa fac sa o tratez. Va rog sa imi dati niste sugestii in acest sens.
2. Am curburile lombara si dorsala ale coloanei ceva mai accentuate decat in mod normal. Se mai poate indrepta situatia (am 30 de ani)? Culturismul poate face ceva in acest sens?
3. Am cumparat cartea dvs. si am gasit-o interesanta. Vreau sa combin antrenamentele de culturism cu stretching-ul, dar nu prea sunt lamurit cu frecventa acestuia din urma. Din 4 in 4 zile e ok? Sau ziceti dvs. cum e mai bine. (O grupa musculara o antrenez (culturism) o data la 4 zile.)
2. Am curburile lombara si dorsala ale coloanei ceva mai accentuate decat in mod normal. Se mai poate indrepta situatia (am 30 de ani)? Culturismul poate face ceva in acest sens?
3. Am cumparat cartea dvs. si am gasit-o interesanta. Vreau sa combin antrenamentele de culturism cu stretching-ul, dar nu prea sunt lamurit cu frecventa acestuia din urma. Din 4 in 4 zile e ok? Sau ziceti dvs. cum e mai bine. (O grupa musculara o antrenez (culturism) o data la 4 zile.)