PDA

View Full Version : Antrenament...Alimentatie

Unregistered
05-02-2004, 23:07
Am facut acel test in legatura cu tipul somatic si rezultatul a fost 7 puncte ectomorf si 3 mezomorf. As dori sa imi recomandati un program de antrenament bazat pe 5 zile in principal (sau 4) si daca se poate sa-mi recomandati ceva si in domeniul nutritiei. Practic culturismul de aprox 2 ani dar fara suplimente nutritive (uneori creatina) si as dori sa aflu si parerea dumneavoastra in legatura cu aceste aspecte (programul de antrenament si nutritia)!Inaltimea mea 1,75m ; 68kg ; deficienta picioare,putin la piept, dar in schimb o forta in antiteza greutatii,ridic greutati relativ foarte mari si ma recuperez repejor.
Va multumesc anticipat!

Daca puteti v-as ruga mult sa trimiteti raspunsul si pe adresa end@personal.ro

VA MULTUMESC!!!

Dr.S.Damian
09-02-2004, 09:16
Daca ai fi citit cateva dintre raspunsurile anterioare (si regulile) ai fi stiut ca nu raspund pe mail si nu fac programe de antrenament sau de nutritie. Asta nu din rautate sau lene, ci pentru ca asemenea programe valabile pentru oricine gasesti in reviste, pe site-uri, prin diverse articole (mergi pe topculturism. ro si vei gasi).
Ca un program sa aiba sanse sa mearga trebuie facuta o analiza atenta a evolutie, gasite punctele slabe si recomandata o dieta si un program de antrenament INDIVIDUALIZAT. Ori asta presupune o analiza interactiva, lucru care evident nu se poate face pe site. Tocmai de aceea am infiintat acest cabinet de consultanta (http://www.doctor.3x.ro/html/cabinet.html) , ca sa va vin in ajutor.
Asa ce sa iti spun? Alege de pe site un program de 4 zile pentru cei deficienti la picioare, manaca 3000 kcal/zi din care 30% proteine...