View Full Version : daca stie cineva
Imi tot iasa cosuri pe spate stie cineva ce asi putea sa iau sa nu imi mai iasa nu sunt multe da nu imi place sa am arata ca naiba
The-Game
21-06-2008, 13:48
o gagica :D
du-te la un consult la un dermatolog :)
sunt la farmacie ......ceri pt acnee
nu am acnee am mai luat ceva creme pe baza de aloe vera si nu se duc mam spalat cu sapun de sulf de mio iesit ochii din cap si cu clerasin si tot nimic nu inteleg dc imi iasa acolo si nu imi iasa pe fata sau in alte locuri poate va ganditi ca iau steroizi nu folosesc asa ceva deci este exclus sa fie de la asa ceva
The-Game
21-06-2008, 21:16
man un motiv ar putea fi transpiratia , daca te duci la un dermatolog iti va da seama de la ce e. daca cineva ii recomanda o crema care a mers in cazul lui nu neaparat e buna si in cazul tau :)
cremele vichy sunt bune dar si scumpe
Cristian Neagu
22-06-2008, 09:55
In cazul meu soarele rezolva orice cos de pe spate.
The-Game
22-06-2008, 10:20
si in cazul meu la fel :D
si eu daca stau la soare am observat ca se mai duce din ele
Imi tot iasa cosuri pe spate stie cineva ce asi putea sa iau sa nu imi mai iasa nu sunt multe da nu imi place sa am arata ca naiba
iei cumva creatina ?
la toti de intampla intr-o masura mai mica sau mai mare
Cristian Neagu
23-06-2008, 08:27
Daca e nasol , mergi la un dermatolog.
nu e nasol ca nu am multe doar pe ici colo cateva si vroiam sa imi dea si mie un sfat cineva sa nu le mai am nici pe alea
hieronymus
01-07-2008, 11:31
igiena e secretul. Schimba tricoul dupa fiecare antrenament, a dus dupa fiecare antrenament, spala-te bine pe spate, dar nu te freca rau cu prosopul sa nu iti iriti si mai rau cosurile. Daca nu iti trec, atunci mergi la un dermatolog sa iti prescrie o solutie, o prepari la farmacie si ai scapat de cosuri in o saptamana.
bloc_party
02-07-2008, 11:21
si mie imi mai apar pe spate mai ales vara, desi schimb tricou dupa ce il port o data.
halter, io m-am mai facut cu Zynerit cu care ma mai fac si pe fata cand mai apar. dar si soarele e f bun ca le usca.
bafta!
bloc_party ms de sfat de cand am postat am stat la soare si sau dus nu mai am aproape deloc
bloc_party
03-07-2008, 15:31
f bine ca ti-au mai trecut ....mi-am adus aminte ca mai e ceva crema destul de ieftina la farmacie , Nidoflor ii zice . Am incercat-o si pe asta pt fata e destul de ok, dar Zyneritu e tata lor :D si soarele .
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.