View Full Version : astept niste pareri ??
georgian91
24-06-2008, 18:46
salut!! am 17 ani si am 1,75 si 70kg , fac sala de 6 luni, inainte aveam 63 kg, am luat in prima luna gain fast dar dupa mam lasat...akm vreau sa iau animal pak dar nush cu c sa-l combin? precizez k vrea sa mai pun cva masa musculara pe mn....MULTUMESC!! f o r t o
cu un va rog frumos si multumesc ,poate iti raspunde cineva..
Cristian Neagu
24-06-2008, 23:16
Fosfocreatina+Gain Fast+animal Pack
georgian91
25-06-2008, 16:32
Fosfocreatina+Gain Fast+animal Pack
multumesc d-le Cristian, am vazut pe aici pe forum ca la toti le dai sfatul cu fosfocreatina...de ce aveti asa multa incredere in ea ?a n g e l , multumesc inca odata
este ieftina si buna de aia .. ;)
georgian91
25-06-2008, 18:34
este ieftina si buna de aia .. ;)
iefitina ii,,numa ca tine prea putin:( ...si ii naspa sa tot mergi la magzin din 10 in 10 zile...sa-ti cumperi..n o r o c
stevieg_88
25-06-2008, 20:59
multumesc d-le Cristian, am vazut pe aici pe forum ca la toti le dai sfatul cu fosfocreatina...de ce aveti asa multa incredere in ea ?a n g e l , multumesc inca odata
Pentru ca se asimileaza de organism mai bine, deoarece creatina fosfat ste exact forma sub care se gaseste in muschi si care este utilizata in refacerea de ATP (adezino triphosfat-sursa de energie pentru contractia musculara).
Dar daca bugetul nu-ti permite sa te alimentezi in mod normal cu fosfocreatina-dupa parerea mea iti poti lua si una monohidrata-dar te sfatuiesc sa le iei sub forma de capsule sau tablete: in primul rind-e mult mai comod,nu ramine pe fundul paharului (asa cum se mai intimpla de multe ori la mine),sie mai bine dozata servirea.
Si sa nu crezi cumva ca daca vei lua mai multa creatina decit scrie pe eticheta (ca la prima vedere 5-10 g pe zi e putin-avind in vedere pretul permisibil al acesteia ) va fi mai bine-organismul tau va lua doar acele 5 g de creatina de care are nevoie pentru asi implini golul in celulele musculare-iar restul adica surplusul va fi dat afara-sub forma de creatinina-si vei stresa si renichii. Te starui sa o iei inainte de antrenament si poate si dupa-si sa consumi cit mai multa apa odata cu luarea de creatina.
O alt produs bun de creatina e si cel de la EFX:Kre-Alkalyn-daca vei avea sansa de a o incerca.
In rest bafta si spor la munca !!! f o r t o
Untescu Mihai
27-06-2008, 20:30
AM 15 ani,186 cm si 79 kg.Merg la sala de 1 an si jumatate si as vrea sa stiu daca pot sa iau un animal pack.Pana acum am luat doar niste GFX 8 timp de 2 sapt.,.....................as vrea sa stiu ce efecte negative are animal
Eu cred ca ar trebui sa mai astepti, lasa Animal Pak-ul pe mai tarziu!
georgian91
03-07-2008, 12:27
mai am si eu o intrebare....: deci la animal pak sunt 11 pastile intr-un plic ..si la fosfocreatina tebuie luate 9 pe zi...nu sunt prea multe pastile zi (20)? fosfocreatina cum trebuie sa o iau? pe prospect scrie de 3 ori pe zi cate 3 tablete dar nu scrie cand in timpul zilei...?..inainte de antrenament...dupa...?PLZ ,,,MULTUMESC!!:D
ps: mi-am mai amintit o intrebare: cati l de apa trebuie sa beau cand i-au creatina?(fosfocreatina)
2.5 l de apa mai ales k e vara
georgian91
03-07-2008, 12:51
cum trebuie sa o iau? pe prospect scrie de 3 ori pe zi cate 3 tablete dar nu scrie cand in timpul zilei...?..inainte de antrenament...dupa...?PLZ ,,,MULTUMESC!!(fosfocreatina) ...2.5 l la 3 pastile sau pe o zi intreaga?
stevieg_88
03-07-2008, 14:46
Asa cum a mentionat d-l Cristian Neagu aici pe forum,in prima saptamiina iei cite 9 pe zi grupate in 3 reprize,iar in urmatoarele 2 saptamini cite 6 pe zi grupate in 2 reprize-iar urmatoarea saptamina pauza-si apoi reiei ciclu daca ai posibilitate.
cum trebuie sa o iau? pe prospect scrie de 3 ori pe zi cate 3 tablete dar nu scrie cand in timpul zilei...?..inainte de antrenament...dupa...?PLZ ,,,MULTUMESC!!(fosfocreatina) ...2.5 l la 3 pastile sau pe o zi intreaga?
pe o zi intreaga
georgian91
03-07-2008, 16:23
Asa cum a mentionat d-l Cristian Neagu aici pe forum,in prima saptamiina iei cite 9 pe zi grupate in 3 reprize,iar in urmatoarele 2 saptamini cite 6 pe zi grupate in 2 reprize-iar urmatoarea saptamina pauza-si apoi reiei ciclu daca ai posibilitate.
Mersi de rasp!!,dar mai am una:D...: in alea 2 sapt. cand trebuie sa i-au numai 6 pe zi...cum sa le i-au...? adica inainte de antrenament cu cat timp trebuie sa le i-au si dupa antrenamnet tot asa cu cat timp..?
PS: sper ca nu va plictisesc prea tare...SUCCES!
cu 30-45min inainte si imd dupa
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.