View Full Version : analizele prin plic
Cu totii am primit analizele gratuite de la stat. Le-ati facut? Eu da si am ramas suprins cand mi-a spus doctorul rezultatele... Am colesterolul mult peste limita normala mi-a iesit ca am 247 si limita maxima este de 200. Sa fie de la suplimente din concentrate proteice? carbohidrati? sau doar analizele facute la gramada? oricum o sa reiau analizele la o clinica privata.
Momentan nu le-am facut. Facusem prin august 1 set si erau OK.
jonson_f
02-07-2008, 15:45
la mine au fost ok , un tovarasi la fel avea colesterolu mare , el mananca orce nu tine cont si rezultate pe masura , evita mancarurile grase sau prajeli , fara galbenus si totul e ok
si mie mi'au iesit analizlele bune :D
hieronymus
02-07-2008, 16:24
Cu totii am primit analizele gratuite de la stat. Le-ati facut? Eu da si am ramas suprins cand mi-a spus doctorul rezultatele... Am colesterolul mult peste limita normala mi-a iesit ca am 247 si limita maxima este de 200. Sa fie de la suplimente din concentrate proteice? carbohidrati? sau doar analizele facute la gramada? oricum o sa reiau analizele la o clinica privata.
E mult, ai mai mult decat mama care are aproape 60 ani. Colesterolul se regleaza doar 20% prin corectarea alimentatiei, restul tine de cat de bine functioneaza ficatul.
E clar ca trebuie sa repeti analizele la o clinica privata, cele de stat nu pun toate ingredientele cand fac analiza, pt. ca sunt scumpe.
Cristian Neagu
03-07-2008, 06:17
Bun sfat!
hieronymus
03-07-2008, 13:44
eu aveam o infectie in organism, si nu staim de unde. La politlinica Elis m-au scos sanatos tun, apoi am fost la Medsana si s-a vazut imediat infectia la analize. Dupa ce am plombat maseaua, am repetat analizele si nu s-a mai vazut nici o infectie. Explicatia consta in faptul ca cei de le Elias nu au pus toate ingredientele cand au analizat sangele, pt. ca sunt scumpe.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.