View Full Version : disperare
Scorpio08
04-07-2008, 10:35
am si eu o mare problema sunt intr-o situatie disperata. Am 16 ani jumate si merg la sala de un an si jumatate, dar rezultatele sunt foarte slabute. Am crescut mult in forta dar foarte putin in masa. Cred k 99,99% daca ar fi avut rezultatele astea catastrofale s-ar fi lasat. Nush ce sa fac ...ma gandesc destuld e mult la steroizi dar stiu ca acestia la 16 ani nu sunt o solutie prea buna. daca poate cineva sa ma ajute printr-un id de mess ca sa putem vorbi mai mult...ar fi ceva extraordinar ...id-ul meu il_scorpio06 . si am uitat sa precizez k de un si jumatate nu ma duc la sala asa bezmetic, stiu foarte bin exercitille , am avut diferite programe , am luat si suplimente , e drept nu de cea mai buna calitate...dar totusi....
Alessandro
04-07-2008, 12:34
pai daca te duci bezmetic, de aceea nu ai avut si rezultatele dorite
Scorpio08
04-07-2008, 13:27
am zis k nu ma duc bezmetic citeste mai sus......doar sa zicem k o luna m-am dus asa la vrajeala la inceput sa ma obisnuiesc ...apoi am facut destulde organizat
cate kg ai pus pe tine de knd faci sala?
scrie ultimul program de antrenament
Cristian Neagu
04-07-2008, 14:34
Scrie ce suplimente ai luat si cum.
Scorpio08
04-07-2008, 15:29
programulde antrenament care il fac acum este urmatorul:
-luni: PIEPT, ABDOMEN: -6s impins orizontal, 4 s impins cu gantere inclinat, 3s cabluri, 3 s crunch, 3 s ridicarid e picoare
-marti: SPATE, LOMBARI: 4 s tractiuni la cablu cu priza larga, 4s ramat cu un brat, 4 s tras vertical la helcometru priza ingusta, 4 s indreptari cu bara
-miercuri: UMAR , TRAPEZ: 5 s impins de la ceafa cu bara, 3 s impins cu gantera, 3 s cu bara la frunte, 3 s deltoidul posterior, 5 s ridicari cu bara
-joi : COAPSE, GAMBE: 5 s ridicari pe varfuri, 5 s presa, 4 s geno ( f usoare), 3 biceps femural la aparat, 3 s indreptari cu bara
-vineri : TRICEPS , BICEPS: - 5S impins cu priza ingusta, 3 s extensii deasupra capului, 3 flotari la paralele, 3 s la helcometru priza inversa...biceps: 3 s cu gantere la inclinat flexii, 3 s tractiuni ptr biceps, 3 s hammer.
Am si alternativa pentru fiecare zi ca sa nu fac acelasi lucru mereu. Programul mi l-a zis cineva care chiar se pricepe. Tin sa precizez k am avut si programe mai dure , dar de ceva timp cineva care chiar se pricepe mi-a dat programul asta.
Scorpio08
04-07-2008, 15:31
am pus sa zic 4 kile pe mn....poate 5....6...oricum nu mai mult. Am 1, 76 si 56 kile . Suplimente am luat destul de proaste si de dezorganizat: am luat Total Mass, Milk & egg, fosfo creatina+energocarb.....
Scorpio08
04-07-2008, 15:38
si problemele mele nu se opresc aici...am si o infundare de stern oricum mult mai vizibila decat cuiva care a postat anterior. Oricum de cand ma duc la sala am mai reparat ceva dar tot este destuld e vizibila diferenta. pieptul cred k este singura grupa la care intr-adevar am facut progrese marisoare. Deci ideea e k as vrea cumva sa vad rezultatele dak m-as ingrasa mult sa zicem sunt sigur k diferenta ar fi mult mai putin vizibila. Ia ziceti caz complicat ca mn n-ati mai vazut nu?:))
Alessandro
04-07-2008, 16:00
daca ai fi citit si tu ceva de pe forumu asta ai fi descoperit sg macar 1 greseala...si chestia ca te duci de bezmetic ramane valabila ;) la 56 de kg tu de duci 5 zile la rand
Scorpio08
04-07-2008, 16:07
nu ma indoiesc ca am facut greseli nu una ci mult mai multe, dar tocmai de aceea am intrat pe acest forum . Ca sa cer, ajutor, pareri si macar de acum incolo sa nu mai gresesc atat.
pune o poza sa vedem cat de tare ai sternu infundat dar cu timpu se va repara totul;)
Scorpio08
04-07-2008, 16:39
nu ma lasa k zice k e max 100 kb si poza are cam 700 kb. Ms de incurajare oricum si eu vreau sa fiu optimist nici nu ma gandesc la operatie sau ceva de genu. Adik nu os a fie niciodata 100% , dar totusi cred k prin culturism se poate remedia destul de mult. Dar faza e k nu vreau sa stau pana la 30 de ani....as vreau si eu makr pe la 18 ani totul sa mearga spre bine.
Cristian Neagu
04-07-2008, 16:47
Aici suntem la suplimente, pot sa-ti spun ca tot ce ai luat e OK pt masa musculara.
Scorpio08
04-07-2008, 16:53
Pai asa am crezut si eu si cand am intrebat pe altii mi-au zis tot ca e bine dar totusi...
Scorpio08
04-07-2008, 19:28
cineva zicea mai sus k e nu este bine cu 5 antrenamente pe saptamana. atunci daca cineva poate si are timp sa-mi zica un alt program pe 4 zile avand in vedere si ce-am scris mai sus , as fi f recunoscator.
luni: piept-biceps
marti: picioare(cvadriceps,ischiogambieri,gambe)
miercuri: spate-triceps
joi: pauza
vineri:umeri-trapez
SAU
luni: piept-umeri
marti: picioare
miercuri: spate-trapez
joi: pauza
vineri: biceps-triceps
apropo ti-ar trebui mai degraba un antrenament pe 3 zile...uitate si tu pe siteu asta ca sunt destule ...
Exista rubrica de antrenament.
bogdan_madalin
05-07-2008, 11:18
in legatura cu suplimentele sunt doua posibilitati de ce nu ai crescut:
1. cand ai luat suplimente nu te-ai alimentat corect
2. cele enumarate de tine sunt suplimente 'simple' care le foloseau alti acum 10 ani, acum sunt la moda cele de ultima generatie..daca ai buget mergi pe Ultimate Nutrition (sper ca nu sunt acuzat de reclama)
stevieg_88
05-07-2008, 19:54
in legatura cu suplimentele sunt doua posibilitati de ce nu ai crescut:
1. cand ai luat suplimente nu te-ai alimentat corect
2. cele enumarate de tine sunt suplimente 'simple' care le foloseau alti acum 10 ani, acum sunt la moda cele de ultima generatie..daca ai buget mergi pe Ultimate Nutrition (sper ca nu sunt acuzat de reclama)
Se poate de crescut destul de bine si cu asa zisele "suplimente din vechea generatie" mai ales ca proteina de 10-15 ani in urma nu e chiar asa de ra in comparatie cu cea de azi-poate doar ca transportul nutrientilor in singe e mai bun,si iarasi toate chestiile astea tin mai mult de marketing.
De proteina-pudra,creatina,aminoacizi-poti sa fii sigur ca lucreaza-au trecut testarea in timp. Axeazate pe fosfocreatina si proteina,rabdare ca rezultatele nu vor intirzia sa apara.
BAFTA !!!!!!!!! nu te dispera !!!
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.