PDA

View Full Version : Putzin shokat(pt. dl.Dr.)

tkx
09-09-2003, 14:32
Cand v-am vazut la tvr2 nu mi-a venit sa cred.
Seriozitate totala in mimica fetei.Nimic nu tradeaza simtul umorului de care dati dovada pe site.

Oricum multa bafta , tineti-o tot asa:)

Dr.S.Damian
09-09-2003, 14:50
Nu pot sa te contrazic... Asa imi spune si nevasta-mea: iar ai fost prea sobru.
Ideea e ca sunt foarte concentrat la ceea ce spun ca sa iasa bine, trebuie sa ma incadrez intr-un timp foarte scurt si de obicei am destul de mult de spus si mai e si tracul in fata camerei, de care inca n-am reusit sa scap :)
Asa ca nu prea imi ramane timp sa zambesc, dar promit sa incerc :)

Ei, si peste toate astea, era sa uit: vorbim probleme serioase dom'ne... trebuie sa ne purtam ca atare :)

slack
09-09-2003, 17:22
Daaaa! putina relaxare n-ar strica, la fel si la raspunsurile la scrisori/email-uri in cazul lui Uceanu, dar astea vor veni cu timpul si obisnuinta prezentei in fata camerei.

Dr.S.Damian
09-09-2003, 17:39
Am sa-mi dau toata silinta! :)

Oricum, eu ma gandesc ca mai putin conteaza daca am o mimica serioasa sau vesela, important este daca ceea ce spun e interesant, se intelege, e prea complex sau din contra prea simplu, intr-un cuvant daca pot sa captez atentia celui care ma priveste prin informatia pe care o dau si nu prin aspectul meu, ca nu sunt actor.
Stiu ca e important si felul cum expui o tema, voce, intonatie etc...
Lucrez la asta :)
Problema e ca nu ma ajuta nimeni, decat, iata, voi... lucru binevenit si pentru care va multumesc!

tkx
11-09-2003, 13:10
Nu este nimic rau ca sunteti serios in fata camerei, pana la urma cred ca asta da o mai mare credibilitate informatiilor pe care le prezentati.Eu am spus doar ca am fost putin socat.
Cat despre tracul din fata camerei e ceva normal.Sunt multi, cred eu, care nu ar face fata.Eu, unul, nu ma vad vorbind in fata camerei-eventual dupa 5 beri.Dar cum nu beau bere nici nu o sa apar in fata camerei mult timp de acum incolo :D