PDA

View Full Version : sfat

Vladimir
06-02-2004, 17:41
Am onoarea sa va scriu dle DOCTOR
Sunt confuz in ce priveste alegerea suplimentului nutritiv desi trag la sala de mult timp,fara ele.Vreau sa dobindesc o masa musculara si mi s-a recomandat suplimente cu concetratie mare de proteina>60%,si mica de carbohidrati<40%,dar undeva am citit ca cistigul in greutate se face si cu suplimente cu concentratii opuse celor de sus mica de proteina si mare de carbohidrati,deci care este suplimentul adecvat unei cresteri musculare optime.Cum apreciati produsul ''IDEAL PROTEIN'',cu cele doua proteine de absorbtie lenta si rapida?Ce produs mi-ati recomanda?Pot sa folosesc creatina?
Am 20 ani 38.5cm la brat 1.76m,81kg.

Dr.S.Damian
08-02-2004, 16:41
Draga Vladimir,
Am spus multor oameni aceast lucru: supliemntele se numesc supliemente tocmai fiindca reprezinta ceva suplimentar fata de alimentatie.
Se recomanda un produs sau altul in functie de necesitatile fiecaruia, in functie de tipul somatic, in functie de obiectivul stabilit si nu in ultimul rand in functie de alimentatie.
Ideal Protein este un produs bun, insa s-ar putea ca tie sa iti fie mai necesar un produs cu ceva mai multi carbohidrati. Pentru asta ar trebui facuta o analiza a alimentaiei tale.
Tinand cont de dimensiunile trimise de tine te-as sfatui totusi sa iei Ideal protein sau ai putea sa incerci Protwhey.