View Full Version : Care supliment este mai bun ?
-Mass Forte Creatin R
-Nutrifort-R
-Mixforte-R
As vrea sa stiu care dintre aceste suplimente este mai bun si in ce cantitate trebuie luat.Eu am 14 ani si m-am apucat de sala de o saptamana.
P.S.:Toate aceste suplimente sunt de la Redis.
si in ce cantitate trebuie luate...vanzatoarea mi-a zis ca in functie de varsta,greutate...dar n-a stiut sa imi zica
4 cupe - 2 dimineata si 2 dupa antrenament - Mixforte
Care supliment este mai bun ?
bun la ce:|?:| pentru cine? pentru ce tip somatic? ..dak esti supraponderal ia
mixforte ca sa explodezi
intai ne spui ce tip somatic esti si pe urma alegi dintre cele 3 suplimente ...
Asta a fost cam in plus.
Omul a intrebat dintre 3 gainere care este cel mai bun si i s-a raspuns, ca este cel cu proteina de cea mai buna calitate(pt ca raporturile carbo/proteine nu variaza prea mult).
A intrebat care este cel mai bun dintre aceastea 3 nu pt tipul lui somatic si rapunsurile au fost on-topic...
crezi ca el a gandit ca tine cand a pus intrebarea?sunt sigur ca nu... pun pariu ca ar fi luat mixforte chiar daca nu ar fi fost indicat pentru tipul lui somatic si asta pentru ca .. e cel mai bun :| dintre cele 3
Alexutzu_lover
10-07-2008, 08:44
nu stiu celellalte 2 .. dar cel putin eu mi`am luat mixforte si are un gust FOARTE NASOL ... ( stiu k nu tre sa tii cont de gust) dar mie imi vine sa v o m a numai cand ma gandesc la el...
nu stiu celellalte 2 .. dar cel putin eu mi`am luat mixforte si are un gust FOARTE NASOL ... ( stiu k nu tre sa tii cont de gust) dar mie imi vine sa v o m a numai cand ma gandesc la el...
Asa e are un gust foarte urat, i-am recomandat nutrifort, deoarece este f. bun la gust si are sanse sa termine galeata, spre deosebire de mixforte, si in plus are 14 ani, nu are nevoie de vre-un mega gainer.
Ca sa iti faci pe gust shake`ul adauga si tu niste ness sau ingrediente care iti plac.
am 1,65 inaltime si 55 kg...deci nu sunt gras...am kg chiar indicate la aceasta inaltime
Cristian Neagu
10-07-2008, 13:57
Eu as mai adauga 10 kg.
am 1,65 inaltime si 55 kg...deci nu sunt gras...am kg chiar indicate la aceasta inaltime
Asa e indicat pentru femei ! :) Pentru tine cam 65-67 kg!
Consultant Nutr
15-07-2008, 13:29
Cel mai bun supliment energizant cu ATESTAT ANTIDOPING este ALOXIS BEST nu ati auzit in Romania de el pentru ca deabea de o luna a aparut pe piata. Este un produs minunat care il iau echipele olimpice pentru pregatire olimpiada Seul. Este 100% natural fara reactii adverse si da niste rezultate uluitoare
Consultant Nutr
15-07-2008, 13:36
cel mai bun supliment energizant care exista cu ATESTAT ANTIDOPING este ALOXIS BEST de o luna exista si in Romania . Echipele olimpice folosesc acest produs ptr. pregatirea la Olimpiada din Seul
stevieg_88
15-07-2008, 23:10
Probabil ai dorit sa spui pregatirea pentru "Olimpiada din Beijing" :D ;) y e s
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.