View Full Version : La antebrate merg superserii ?
JustMeAsIAm
11-07-2008, 12:21
Mi-a zis un tip mai in varsta de la sala , care parea ca stie ce zice , ca la antebrate sa fac superseturi cu 2 aparate . Eu fac la antebrate 2 exercitii , flexia antebratului si extensia antebratului , cu gantera . El mi-a zis sa fac flexia antebratului , 10 repetari , si imediat sa prind gantera invers , sa fac extensia , inca 10 repetari , sa simt ca ma arde acolo ,ca lucreaza .
Ii bun asa pt. masa ? Sau cum sa lucrez antebratele ?
hieronymus
11-07-2008, 12:28
parerea mea e ca merge si asa, si asa. Daca faci cum a zis domnul de la sala, sigur vei castiga in forta antebratului (lucrezi grupe antagoniste, si asta da forta). Incearca-le pe amandoua, si vezi care te avantajeaza. Faci o luna asa, apoi o luna invers, si noteaza progresul pt. fiecare caz.
Dar eu iti sugerez sa faci si rotiri ale antebratului cu gantera cu greutate doar la un capat, in plus de flexii si extensii.
JustMeAsIAm
11-07-2008, 13:18
Ok , multumesc ;)
aparausanu
28-09-2009, 17:04
exista aparate pt antebrate?
exista aparate pt antebrate?
Exista aparate pentru skandenberg care lucreaza antebratele,incheieturile etc. nu prea o sa gasesti culturist sa acorde o importanta la fel de mare antebratelor cum acorda un armwrestler, cum nu o sa gasesti armwrestler care pune atat de mult accentul pe un piept impresionanat, sau picioare masive, etc. :)
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.