PDA

View Full Version : durere la umeri

Smokerider
07-08-2008, 22:00
Buna,
De vreo 6 luni practic si eu acest body-gym si iata ca am facut o greseala mare: nu m-am incalzit la umeri si cred ca am facut, acum vreo luna, deja, o intindere.
De atunci nu am mai facut piept si umeri,dar am continuat cu celelalte grupe, m-am dat cu Ben-Gay si Fastum dar durerea persista(a ramas doar la umarul drept).
De o saptamana am luat pauza, dar durerea inca exista.Imi lipsesc exercitiile, ma puteti ajuta cu vreun sfat(in afara de acela sa iau pauza pana imi trece, chiar de-o fi o luna si sa fac doar abdomen si picioare)?
Va multumesc,
C.

jonson_f
08-08-2008, 00:11
mergi la medic , sa vezi sigur de ce te doare , pauza orcum e importanta asteapta pana trece durerea , daca mergi si lucrezi poate se agraveaza

AirDany
08-08-2008, 11:04
Buna,
De vreo 6 luni practic si eu acest body-gym si iata ca am facut o greseala mare: nu m-am incalzit la umeri si cred ca am facut, acum vreo luna, deja, o intindere.
De atunci nu am mai facut piept si umeri,dar am continuat cu celelalte grupe, m-am dat cu Ben-Gay si Fastum dar durerea persista(a ramas doar la umarul drept).
De o saptamana am luat pauza, dar durerea inca exista.Imi lipsesc exercitiile, ma puteti ajuta cu vreun sfat(in afara de acela sa iau pauza pana imi trece, chiar de-o fi o luna si sa fac doar abdomen si picioare)?
Va multumesc,
C.
daca ai sesizat durere nu mai trebuia sa lucrezi nimic, in afara de abdomen si picioare. prima afectiune a unui umar de-al meu a fost o intindere, care m-a tinut 7 saptamani. de ce? fiindca nu am luat pauza si am continuat sa lucrez normal 3 sapt. de la aparitia durerii. pana nu am luat pauza totala nu a disparut.