View Full Version : alergat la sala
bloc_party
14-08-2008, 17:44
Cum e mai bine sa alerg la sala pe banda , ca sa nu am probl cu genunchii? Stangu ma cam doare cateodata putin.
Se alearga pe toata talpa sau nu?
Va multumesc!
jonson_f
14-08-2008, 18:58
man daca nu vrei sa alergi faci cadrio .
bloc_party
14-08-2008, 19:19
eu n-am zis ca nu vreau sa alerg....as vrea sa stiu cum e corect si sa nu am ceva probl cu genunchiu'...
fac si bicicleta dar nu-mi prea place, e alta senzatia cand alergi :)
cata91muscle
14-08-2008, 22:47
alearga in aer liber la un stadion sau undeva...exista la magazinele mari niste manse cu care te poti lega la genunchi k sa nu ai probleme
Cum e mai bine sa alerg la sala pe banda , ca sa nu am probl cu genunchii? Stangu ma cam doare cateodata putin.
Se alearga pe toata talpa sau nu?
Va multumesc!
ca sa nu ai probleme in viitor, ar fi bine sa eviti sa alergi pe asfalt/ciment. pe banda, stadion, pamant etc. e indicat...cred ca pe toata talpa, eu asa alerg.
bloc_party
15-08-2008, 10:34
cata91muscle's - sincer la stadion mi-ar place ,dar nu am timp sa merg la stadion ca nici nu-l am aproape de mine si asa ca dc merg la sala atunci alerg pe banda...m-am gandit ca n-ar fi rau sa-mi iau manse de care zici tu.
AirDany- pe ciment nu mai alerg , am alergat mai demult si nu e bine deloc, de aia alerg pe banda.Sincer nush dc pe toata talpa se alearga corect, am incercat ieri cand am alergat sa nu ma sprijin f mult pe calcai si parca e mai ok...
mersi
pe banda nu poti face pasi prea mari, deci cred ca nu e necesar pe toata talpa. eu mai alerg pe asfalt uneori, dar fac pasi mari, combin o alergare de rezistenta cu ceva viteza.
nu e bine sa pui nici un fel de ajutor pe incheieturi (fase, mansete etc.) deoarece ele preia greutatea corpului si slabesc si mai rau articulatiile. nu-ti face griji ca te doare, in timp daca alergi corect o sa-ti intaresti articulatiile si nu o sa mai simti vreun disconfort. lucreaza in sala si picioarele puternic pt a le intarii si pune masa musculara;)
bloc_party
29-08-2008, 16:30
cezzz, nu prea pot sa lucrez picioare cu greutati mari, pt ca am hernie de disc si fac numai la aparate , nu is slab la picioare dar nici nush cat de facut :)
mi-am luat un fel de manseta medicala pe genunchi si e destul de ok, dar inca nu am incercat sa alerg cu ea pe banda.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.