View Full Version : culturism
salut..am 25 de ani 1m 78 cm 120 kg...intrebarea ee daca vreau sa concurez tre sa fiu membru la un club??
nu prea stiu cum sta treaba cu culturismul din romania deoarece am fost 6 ani in anglia:)
vreau sa imi raspunde cristi neagu daca se poate:D
Cristian Neagu
15-08-2008, 19:02
Da, trebuie sa te legitimezi la un club, de regula exista cluburi in toate orasele, daca imi spui in ce zona stai, te pot indruma.
prin suceava cunosteti pe cineva? ceva o indrumare ?
Alessandro
18-08-2008, 20:32
am si eu o intrebare. imi spune unu de pe alt forum ca cica culturistii din rom sunt sportivi de performanta, dar amatori :| toti :|...eu i-am zis ca nu e adevarat. dar incepe el sa imi explice ca numai aia de la olympia si inca cateva concursuri accepta dastia de performanta. nu-i asa ca nu are dreptate individu? ca cica esti profesionist daca obti un card de la ifbb....???
anabolizant
18-08-2008, 22:08
Citeste forumul si vei vedea ca nu e asa.
Alessandro
18-08-2008, 22:12
Citeste forumul si vei vedea ca nu e asa.
nu mai ajutat cu nimic. e cum zic eu sau cum zice ala? adica culturisti nostri sunt amatori sau profesionisti...asta era intrebare. eu stiam ca sunt profesionisti, nu amatori. si ca nu doar de la olympia.
la noi nu sunt profesionisti numai Nicu Giurgi parca Mihailescu si Ciorba poate sa devina din cate stiu eu ca a castigat camp mondial de amatori
Cristian Neagu
19-08-2008, 08:34
in timisoara stau:D
CS Florin Teodorescu.
Alessandro
19-08-2008, 09:28
la noi nu sunt profesionisti numai Nicu Giurgi parca Mihailescu si Ciorba poate sa devina din cate stiu eu ca a castigat camp mondial de amatori
aha, ms
anabolizant
19-08-2008, 20:47
Prea vrei totul mura in gura. De aia e forum, ca sa-l citesti.
am si eu o intrebare. imi spune unu de pe alt forum ca cica culturistii din rom sunt sportivi de performanta, dar amatori :| toti :|...eu i-am zis ca nu e adevarat. dar incepe el sa imi explice ca numai aia de la olympia si inca cateva concursuri accepta dastia de performanta. nu-i asa ca nu are dreptate individu? ca cica esti profesionist daca obti un card de la ifbb....???
NICI UNUL NU ESTEk i s s
NICI UNUL NU ESTEk i s s
petru ceorba au vrut sal faca cred:) orcum arata foarte bn
Alessandro
09-10-2008, 21:49
da, am inteles acum...
legat de asta, chiar de petru ciorba...la nivelul lui, n-ar trebui sa castige bani frumosi in culturism? eu il stiu din vedere de mic (stam in acelasi cartier) si ma mir cum de nu si-a achizitionat niste articole...
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.