PDA

View Full Version : probleme de sanatate

hades
15-08-2008, 20:18
Am facut o ecografie si mi-au gasit o piatra de 5 mm la rinichi si un polip pe fiere de 7mmsi mai ales bronhiile aproape astupate de la tutun . Va rog frumos sa imi raspundeti dc puteti :
1 . voi elimina singur piatra asta nu e prea mare la 5mm, nu mi-au dat decat uricol si nimic altceva ( au trecut 2 saptamani decand am terminat cele 24 pliculete de uricol si nu cred ca am eliminato pentru ca nu simt decat o molestie in spate nimic mai mult), clar creatina presupun ca nu mai am voie :(?

2. Cu piatra si polipul pe fiere mai am dreptul sa fac sala ( in momentul asta continui sa fac si cu greutati destul de mari depunand ceva efort )?
3. Are ceva dc fac si putina bicicleta pt plamanii mei negrii sau le fac mai mult rau ??
Multumesc anticipat

AirDany
15-08-2008, 20:31
2. nu stiu sigur, dar cred ca daca ai pietre la rinichi nu prea ai voie sa faci efort mare.
3. as spune ca e chiar indicat

Halter
15-08-2008, 21:37
ce simptome aveai de la pietrile la rinichi ca si pe mn ma mai doare cate o data in partea dreapta aproape de coaste dar e o durere ft mica de tot asa trecatoare

Cristian Neagu
15-08-2008, 22:00
La primele 2 puncte ai nevoie de urolog si gastroenteorolog.La 3 DA.Lasa-te de fumat.

hades
15-08-2008, 23:27
ce simptome aveai de la pietrile la rinichi ca si pe mn ma mai doare cate o data in partea dreapta aproape de coaste dar e o durere ft mica de tot asa trecatoare

nu aveam simptome pur si simplu am fac un ecograf si mi-au gasit piatra chestea e ca nu ma doare dar mie frica ca e prea mare si nu o pot elimina dar sa ma duc la doctor mie putin frica ca ma tae :((

AirDany
15-08-2008, 23:56
decat sa se agraveze, mai bine te "tae". faci pauza de la orice efort fizic o perioada dupa operatie, asta este, dar decat sa ai probleme mai mari mai tarziu...

Halter
16-08-2008, 00:46
incearca niste ceaiuri poate ai noroc sa o scoti sau am auzit ca se poate face fara operatie nu stiu cum cu ultra sunete o zdrobeste si o elimini

Cristian Neagu
16-08-2008, 01:40
Eu am avut anul trecut 2 una de 5,5mm si una de 4,5mm.Pe ambele le-am eliminat cu Rowatinex.

hades
16-08-2008, 12:47
Eu am avut anul trecut 2 una de 5,5mm si una de 4,5mm.Pe ambele le-am eliminat cu Rowatinex.

Pai dc dumneavoastra ti eliminat-o singur sper sa am si eu corpul capabil sa o elimin , oricum dupa cat se vede in poza ati continuat sa faceti sala :). Nu as vrea sa ma las ,chiar dc o sa renunt pentru un timp sau de tot la creatina si suplimente care au in compozitie creatina. Oricum luni o sa ma duc la un doctor intern cu analizele si pozele de la ecograf si o sa intreb . Partea proasta e ca nu sunt in tara ca sa ma duc sa o sparg cu ultrasunete , oricum am inteles ca au aparat decat in bucuresti acu sa vedem ce zice medicul si o sa va tin la curent .

Cristian Neagu
18-08-2008, 05:31
Incearca cu ceaiuri diuretice.

alex_cucli
20-08-2008, 16:05
hades iti recomand eu un ceai forte bun cu care le elimini sigur..............nestea de piersici =)))