PDA

View Full Version : Intindere sau altceva?

CaTa4SporT
16-08-2008, 03:48
Acum 4 luni am avut un incident care mia provocat o durere cam nesuportabila cateva zile. Am sarit la groapa de nisip si am auzit o pocnitura deasupra rotulei la piciorul stang. Am crezut ca sa rupt ceva, dar puteam merge si nu simteam sa fie ceva rupt. Am considerat a fi o intindere musculara. Timp de 2 saptamani am simtit o durere din ce in ce mai usoara. Acum inca se vad consecintele acestui fapt. daca indoi mai tare picioarul simt o durere la muschiul de deasupra genunchiului. nu e cvadricepsul...sau cel putin asa cred. totusi sa fie asta o intindere? sa fie ceva de care sa ma ingrijorez sau se poate trata mai usor ? creme...caut solutii .

skyliner666
22-08-2008, 04:13
acelasi lucru il am si eu ...
am jucat fotbal neincalzit si cand am sutat puternic am simtit ca mi se rupe piciorul...am facut si pauza de 3 saptamani si durerea revine cand sutez...

va rog dati`mi sfaturi. trebuie sa fac pauza, cat? sa ma tratez cu alifii ca fastumgel sau bengay?

p.s sunt din buzau, am fost la spital, dar cand am vazut atata prostie in jur, mai de graba indiferenta fata de pacienti, am plecat .