PDA

View Full Version : powerliting

incepetaoru
24-08-2008, 23:11
de ce aia de la powerliting majoritatea is grasi ?

kamel
24-08-2008, 23:18
pai cu cat esti mai mare cu atat esti mai puternic chiar daca in mare parte ee grasime aia nu urmaresc sa arate bine ci sa fie puternicii

kamel
24-08-2008, 23:21
punete si fa un skandemberg cu unu mai grass cu vreo 40 kg ca tine care face sala sa vezii diferenta;)

Alessandro
24-08-2008, 23:29
gandeste-te ca sunt aproape ca niste culturisti intr-o continua perioada de masa

Cristian Neagu
25-08-2008, 07:03
Are vreo legatura intrebarea cu fiziologia sportiva?O sa incep sa sterg topicurile aiurea, ca sa pastram o ordine pt cei care vor sa invete ceva de pe acest forum!

anabolizant
25-08-2008, 20:21
Powerlifting-ul e o scuza pentru oameni ca sa fie grasi. Daca ma intreaba cineva de ce nu sunt definit ii zic ca sunt powerlifter, desi abia imping greutatea mea.

alex_cucli
25-08-2008, 21:41
bai abolizant tu crezi ca e usor sa te definesti cand ai peste 100 de kg ???

Alessandro
25-08-2008, 22:27
Powerlifting-ul e o scuza pentru oameni ca sa fie grasi. Daca ma intreaba cineva de ce nu sunt definit ii zic ca sunt powerlifter, desi abia imping greutatea mea.
pasta nu am auzit-o pana acum. sa ii zic lu tata ca e gras, daca face careva misto de el sa ii zica ca e pawerlifter :D

Alessandro
25-08-2008, 22:28
bai abolizant tu crezi ca e usor sa te definesti cand ai peste 100 de kg ???
intr-adevar sunt convins ca nu e usor, dar lor nici nu le trebuie asa ceva

anabolizant
25-08-2008, 23:13
Eu faceam haz de necaz. La anumite persoane raportul creier/muschi e foarte mic, nu neaparat pentru ca ar avea muschii mari... Bineinteles ca unii chiar ridica greutati mari, iar stratul de grasime nu e asa important la cat de puternici sunt, dar mai sunt si din astia care se antreneaza cu greutati mai mici si care au un anumit strat de grasime. Deci tineti minte copii grasi, daca va intreaba cineva ce e cu voi sa ii ziceti ca sunteti powerlifteri!
Daca vrei sa concurezi la o anumita categorie trebuie sa te definesti, dar daca ai multa grasime si esti doar pasionat de powerlifting si/sau culturism faci ce vrei.

EUeu
25-08-2008, 23:25
Se vade diferenta intre powerlifter si gras,arata altfel.Si nu sunt grasi pt ca ridici mai mult daca esti gras ci pt ca nu le pasa cum arata ci doar cat ridica.De ex 1sunt si dinastia care nu-s grasi,2 la olimpiada la haltere aveau cat mai putina grasime(inafara de porcii la 105+ parca,unde nu conta,3 Poudzianovsky,sau cum s-o scrie, nu e gras si bate toti grasii.Pt ca grasimea aia nu ridica nimic,nu te ajuta.
Deci sunt grasi pt ca nu le pasa cum arata,nu pt ca i-ar ajuta.Si daca ma gandesc mai bine a inceput sa se schimbe la unii.De ex mai demult aia la aruncat greutati(stiu ca vb de powerliftind,dar e asemanator ,tot dinastia de forta) toti erau grasi,acum nu prea...
Si aia cu spune ca esti powerlifter nu prea tine,pt ca un powerlifter are si burtoi si muschi si se vede diferenta.

anabolizant
26-08-2008, 16:12
Unii care nu stiu ce e sportul pot sa creada ca esti gras si atat, nu stie ca ai muschi.
Ati vazut-o pe halterofila aia din Ucraina care avea 167 kg? Aia femeie sanatoasa, nu manechinuitele alea de 50 kg!

Halter
26-08-2008, 16:39
aia ne ia pe amandoi in spate si fuge cu noi:D

Alessandro
26-08-2008, 19:57
unde ma antrenam eu vine intr-o zi o femeie, mai grasa, dar nu f mult. si ma intreaba daca mai lucrez la piept. tocmai terminaasem. si eu o intreb, daca sa scot greutatile. eu zice nu ms, le scot sg. ok.....dupa vreo 10 min o vad ca face la piept cu 130. si dupa cateva zile ca facea genu cu 150 :|

Halter
26-08-2008, 20:02
numa femeie dinaia sa nu ai

anabolizant
26-08-2008, 21:26
Da' de ce nu? Sigur facea genuflexiuni cu maxim 150 kg? Mi se pare putin diferenta de 20 kg la greutatile alea, mai ales ca e femeie.

Cristian Neagu
27-08-2008, 17:35
Vorbiti despre un sport pe care nu-l cunoasteti!Anabolizant , ziceai ceva de raport creier/muski , nici tu nu stai prea bine , sau vorbesti fara sa ai un minim de cunostinte si experienta!
Ai curaj sa te iei la intrecere cu 2 baieti de la power pe 100m?Iti demonstrez ca te vor lasa in urma , cind doresti tu, desi par grasi.Nu mai jigni aiurea alti sportivi, mai bine studiaza un sport inainte sa te pronunti si sa afirmi tot felul de aberatii!

anabolizant
27-08-2008, 19:21
Da, nu sunt prea bun la 100 m, desi sunt mai slab decat majoritate powerlifterilor, tocmai voiam sa dau de inteles ca stratul de grasime nu are legatura cu asa-zisa conditie fizica, asa cum s-ar crede. Eu am zis ceva, dar altii inteleg ce vor. De... ce spuneam despre creieri si muschi. Nu are rost sa intram in prea multe detalii, unii cred ca daca au bratele de jumatate de metru au si dreptate, uneori e asa, alteori nu.

cristi1850
27-08-2008, 20:14
ala din poza se vede ca nui gras se vede masa musculara are vro 160 kg cred :)

incepetaoru
31-08-2008, 18:03
cum il cheama pe ala din poza

Fortzaedi
09-09-2008, 14:00
La durata si intensitatea antrenamentului pentru forta doar geneticul sa te ajute sa nu pui si grasime pe tine, trebuie sa ai niste arderi incredibile pentru ca nr de calorii pe are il bagi ca sa fie tradus doar in masa musculara.

Mariusz Pudzianowski e fost boxer si practicant al artlelor martiale si face si f mult antrenament aerobic + 'mici secrete' care' il ajuta sa ramana la stadiul asta de grasime corporala.

ps : cel din poza e Mudava

BogdanMM
09-09-2008, 17:15
acum un an am vazut pe net .. imi scapa numele powerlifterului... era printre cei mai buni la bench press ... si detinea atat ravnitele `` six packs`` -uri .....

nike00
09-09-2008, 21:43
i mare mundava ala si eu as vrea sa fiu asa:)