PDA

View Full Version : Baloo - si el vrea sa slabeasca!!!

Unregistered
09-02-2004, 00:55
Buna Seara/Ziua!
In primul rand doresc sa va felicit pentru ideea pe care ati avut-o in legatura cu acest forum, este una geniala.
Apoi urmeaza "povestea" mea.
Am 20 ani, 1.78m si aproape 110KG deci nu pot sa particip la Mr. Univers:D dar nu acesta este şelul meu. Problema kilogramelor in plus m-a pus pe ganduri de foarte mult timp asa ca am incercat sa i-au masuri. Am fost la tot felul de doctori, fiecare cu conceptile lui, fiecare cu dietele lui care mai de care mai scumpe si cu produse cumparate de la ei [tipic romanului care doreste sa-si vanda marfa]. Un singur doctor a reusit sa ma ajute: de doua ori pe saptamana ma chema la dansul la cabinet si-mi facea presopunctura - aceasta ma ajutat foarte mult sa cresc in inaltime intr-un timp foarte scurt; insa acesta a plecat dupa scurt timp in State [am facut presopunctura ceva mai bine de un an]. Toate celelalte "retete miracol" nu au dat nici un rezultat, ba mai mult, m-am mai si inbolnavit de cateva ori de stomac. La fiecare trei-patru luni mi-am facut si inca imi fac toate analizele la sange de teama unui diabet sau alte complicatii insa de fiecare data toate rezultatele sunt bune, mai putin glicemia care este putin cam mare. Acum cativa ani, la un control de rutina, doctorii mi-au gasit o problema a inimii - impetanşe mici ale acesteia, dar acestea se datorau grasimii din jurul ei. Doresc sa mai mentionez ca anul trecut si acum doi ani, vara, ieseam la o alergare si cu ajutorul jogging-ului si inca un pic de atentie la ce si cat mancam, am reusit sa mai dau jos din "sunci". Deci sportul face bine!!!
Acum m-am apucat de "sala" si doresc pe langa acest mijloc de a face sport si un produs care sa ma ajute sa dau jos kilogramele in plus. M-am uitat la toate ofertele de prduse de slabit si m-am oprit la cateva: L-CARNITINA, Fat Burner Plus si Vegetal-R.
Acum as dori sa-mi spuneti care ar fi produsul sau produsele cele mai indicate sa le i-au, cum sa le folosesc si cat timp, sau ALTE RECOMANDARI daca puteti sa-mi faceti.
Sunt constient ca nici una din acestea sau altele nu ma vor face mai slab cu cateva kile bune peste noapte, insa mi-as dori un rezultat cat mai favorabil si cat mai vizibil.

V-am scris toate aceste detalii deoarece am citit pe forum ca detaliile sunt importante...

Have a nice day/night!!!

Dr.S.Damian
10-02-2004, 11:53
Problema scaderii in greutate nu este una usor de rezolvat si de aceea este nevoie de un atac pe mai multe "fronturi". In primul rand trebuie sa reiei sportul si iti recomand sa nu te orientezi spre culturism, ci spre sporturi mai "aerobe" cum ar fi alergatul, bicicleta, inotul. La sala poti merge dar este de preferat sa iti petreci mai mult de jumatate din timp la bicilcleta sau banda. Exercitiile de forta sunt binevenite pentru ca iti mentin masa musculara existenta, dar lucreaza cu greutati medii sau chiar mici si repetari multe 20 de minute dupa efortul aerob.
Regimul alimentar este iar foarte important. Intr-adevar vei gasi 1000 de retete care mai de care mai grozave... Eu la cabinet prescriu diete numai dupa ce analizez omul si le adaptez la nevoile lui (inclusiv la preferinte, fiindca nu are rost sa chinui pe cineva cu un aliment care nu este pe gustul lui). Daca esti din Bucuresti sau din apropiere ai putea sa imi faci o vizita.
In privinta suplimentelor, ai ales bine carnitina si fat burnerul (acesta il iei numai daca vei face antrenament asa cum ti-am spus). Poti sa folosesti vegetal r sau siluet r ca sa inlocuiesti o masa sau intre mese cand iti este foame.
In legatura cu ce spunei tu despre presopunctura, in curand am sa ajut si eu oamenii cu aceasta metoda, deoarece am urmat un curs de masaj shiatsu (un fel de presopunctura), iar acum ma specializez in acupunctura. In combinatie cu celelate prescriptii, acupunctura este o metoda cu rezultate bune pentru slabire, la fel si shiatsu pe punctele de acupunctura.
Ar fi multe spus. Important este sa constientizezi ca ai nevoie sa iti schimbi stilul de viata. Citeste si aceste articole (http://www.doctor.3x.ro/html/consultanta.html) .