EUeu
28-08-2008, 20:46
Deci am citit tot in Enciclopedia lui Arnold urmatorul meniu recomandat pentru ectomorfi:
Mic dejun:
4 oua
8 uncii de lapte(deci ar veni cam o cana cred)
1,2 felii paine cu unt
un fruct proaspat
(proteine 72 g)
Masa de pranz:
1/2 pound(deci cam 200 g) peste,carne,sau branza
1,2 felii paine cu unt sau maioneza
8-16 uncii lapte
1 fruct
(proteina 74 g)
Cina:
Cartof prajit sau fiert
Ceva legume proaspete
Salata mare
lapte
1 fruct
8 uncii lapte
(proteine 112 grame)
Si intre scrie sa prepar urmatoarea chestie:
12 uncii lapte sau suc
12 uncii de ceva "whipping cream"-deci o crema ceva(zice ca se poate inlocui cu 4 uncii de ulei si 8 uncii de lapte)
6 oua crude
6 lingurite de granule de lecitina
Astea se mixeaza in blender si se pune o masura de praf de milk&egg protein
Si asta se bea de 3 ori pe zi intre mic dejun si pranz,pranz si cina,cu o ora inainte de culcare
Deci sunt pe trei nivele incepi cu mancare mai putine si bagi mai mult pe parcurs si asta ar fi nivelul 3.
Ma intereseaza daca e eficienta chestia asta.Mi se pare mie ca ar avea cam putini carbohidrati.Si de ce spune ca are multe calorii are grasimi mai multe?
Proteine sunt cam multe,dar scrie cu teoria suprasaturarii.Deci sa comparam cu cliseul niciodata nu e un politist cand ai nevoie de el.Dar daca ar sii 100 de crime intr-o seara si 1000 de politisti pe strazi sigur ar fi mereu unul unde trebuie.Asa si asta sa fie mereu multe proteine cand ai nevoie se ele....
Si m-ar mai interesa cu ce sa inlocuiesc ouale alea.
Mic dejun:
4 oua
8 uncii de lapte(deci ar veni cam o cana cred)
1,2 felii paine cu unt
un fruct proaspat
(proteine 72 g)
Masa de pranz:
1/2 pound(deci cam 200 g) peste,carne,sau branza
1,2 felii paine cu unt sau maioneza
8-16 uncii lapte
1 fruct
(proteina 74 g)
Cina:
Cartof prajit sau fiert
Ceva legume proaspete
Salata mare
lapte
1 fruct
8 uncii lapte
(proteine 112 grame)
Si intre scrie sa prepar urmatoarea chestie:
12 uncii lapte sau suc
12 uncii de ceva "whipping cream"-deci o crema ceva(zice ca se poate inlocui cu 4 uncii de ulei si 8 uncii de lapte)
6 oua crude
6 lingurite de granule de lecitina
Astea se mixeaza in blender si se pune o masura de praf de milk&egg protein
Si asta se bea de 3 ori pe zi intre mic dejun si pranz,pranz si cina,cu o ora inainte de culcare
Deci sunt pe trei nivele incepi cu mancare mai putine si bagi mai mult pe parcurs si asta ar fi nivelul 3.
Ma intereseaza daca e eficienta chestia asta.Mi se pare mie ca ar avea cam putini carbohidrati.Si de ce spune ca are multe calorii are grasimi mai multe?
Proteine sunt cam multe,dar scrie cu teoria suprasaturarii.Deci sa comparam cu cliseul niciodata nu e un politist cand ai nevoie de el.Dar daca ar sii 100 de crime intr-o seara si 1000 de politisti pe strazi sigur ar fi mereu unul unde trebuie.Asa si asta sa fie mereu multe proteine cand ai nevoie se ele....
Si m-ar mai interesa cu ce sa inlocuiesc ouale alea.