View Full Version : Zynerit+Skinoren
Buna ziua.Am si eu o intrebare.Am fost la doctorul dermatolog care mi-a recomadat zynerit si skinoren dar din neatentie am uitat sa il intreb cum sa le aplic...pe prospetul ambelor creme scrie sa fie aplicate de 2 ori pe zi.Stiti cumva cum trebuie sa folosesc cele 2 creme ? ma dau mai intai cu skinoren las 2-3 ore apoi clatesc si dau cu zynerit sau cum k nu imi dau seama cum sa le aplic de 2 ori pe zi.Pls help.Doctorul e momentan plekt in concediu si nu mai am unde sa apelez.Sau poate mai e cnv pe aici kre a avut acelasi tratament si ma poate ajuta.Va multumesc.O zi buna
Alessandro
30-08-2008, 19:42
intreab-o pe aia de la farmacie:D
nici aia nu stia fb,ea mi-a zis sa dau cu skinoren sa las 2-3 ore apoi cu zynerit,si la fel si seara... :- ?? sper sa iasa bine :D
Alessandro
30-08-2008, 22:29
si eu am folosit zinerit dasta...de skinoren nu am auzit
Alessandro
30-08-2008, 22:30
tin minte sigur ca imi dadeam seara, dupa ce ma spalam
bloc_party
01-09-2008, 10:32
mugurel , Zyneritu de aplica dimineata si seara, dupa ce fata e curatata.Doar ca daca te faci cu Zynerit diminetaza si cineva te saruta din greseala unde ai pus zynerit o sa aibe un gust destul de amar in gura :) .Eu ma fac cu el doar seara inainte de culcare.Cele 2 cutii de zynerit se amesteca.
De Skinoren, n-am auzit.
fchrasher
01-09-2008, 12:26
skinoren il folosesti pentru a usca un cos deja aparut..e foarte acid si nu cred ca e bine sa-l folosesti cu scop preventiv..cel putin mie asa mi-a zis farmacista
ok,mersi pt raspunsuri.sal.
adytza_c
01-09-2008, 15:44
deci si eu am folosit acestea doua pt acnee..sunt foarte bune, dar accnea reapare si trebuie in fiecare zi sa te ti de tratament...nu conteaza cum le aplici, important e sa nu te dai cu amandoua deodata...poti sa te dai cu skinoren dimineata si seara iar intre ele cu zynerit...dak ai probleme grave cu acnea eu iti recomant sa te dai demulte ori cu skinoren....dar spalate inainte pe fata de preferabil cu sapun de fata:)....eu m-am dat vreo 2 zile cu skinoren din doua-n doua ore si rezultelele au fost super pt mine...problema e ca iar au aparut:D
bloc_party
01-09-2008, 16:41
sapunul cu sulf e bun pt fata , mai ales dc tenu e gras/unsuros....
mai poti sa-ti faci seara dupa ce fata e curatata, masca (de la ASLAVITAL),ca iti usca fata si apoi sa te dai cu zynerit.
succes!
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.