PDA

View Full Version : 87 La multi ani!

Florin D
30-08-2008, 23:30
1)Acum vin cu o problema mai speciala si cer sfatul domnului Neagu, al oricarui antrenor/instructor sau medic. Un vecin de al meu, bun prieten cu mine de cand ma stiu m-a rugat zilele trecute sa-i fac un mic programel de antrenament pentru ca are probleme cu spatele mai exact cu zona lombara fiind destul de cocosat si il supara teribil acest lucru. Singura problema este ca are 87 de ani si dupa parerea mea se tine excelent cu sanatatea si integritatea mentala dar il deranjeaza ca nu poate sta drept, astfel va cer parerea celor cu experienta pentru ca mi-e sincer teama sa ii propun cateva exerciti oricat de simple. Asa ca daca va pricepeti in astfel de probleme propuneti un program simplu si specificati nr de repetari si serii pentru fiecare exercitiu in parte.

2) ( sa nu mai fac alt post)
Cine stie de unde se poate cumpara ulei de canepa sau rapita ca nu am gasit pe nicaieri?

Multumesc

erik
31-08-2008, 02:27
Eu ma gandesc la extensii ale spatelui cu o coada de matura, de la aplecat din 90 de grade pana la pozitie verticala. Sa vedem ce parere are domnul Neagu, e recomandat asa ceva pentru varsta respectiva?