View Full Version : Sala + antrenament aerobic
Ce fel de antrenament la sala este cel mai indicat in cazul in care in fiecare dupamasa am antrenament aerob(fotbal) ? Se schimba cu ceva antrenamentul .. numarul de repetari , serii , etc. sau ramane la fel ca si atunci knd nu ai face nimic. ? Daca m-ar putea ajuta cineva. Mentionez ca vreau sa cresc in masa musculara la antrenamentul de la sala.
Cristian Neagu
01-09-2008, 21:59
Ex de baza, serii putine , greutati mari.
si gain fast+storm+centrum(deocamdata.. knd o sa am bani iau un animal pak) sunt bune ca suplimente?
Alessandro
01-09-2008, 22:28
aha
VickFalcon
15-10-2008, 14:06
Am citit ca aerobicul e mai eficient imediat dupa antrenamentul cu greutati , dar am o intrebare: Shakeul il iau imediat dupa antenament si dupa aia ma apuc de bicicleta stepper etc, sau il iau cand termin cu totul? Ms
Efortul aerobic nu indeicat deloc in perioada de masa? Am citit pe net diferite articole care recomandat 2-3 sedinte de aerobic de 30-45 min in perioada de masa. Apropo e vreo diferenta intre cardio si aeorobic?
Pai nu e chiar asa de rau sa faci cardio. Poate pui multa grasime in loc de muschi daca nu faci cardio in perioada de masa.
cata91muscle
28-11-2008, 20:51
Am citit ca aerobicul e mai eficient imediat dupa antrenamentul cu greutati , dar am o intrebare: Shakeul il iau imediat dupa antenament si dupa aia ma apuc de bicicleta stepper etc, sau il iau cand termin cu totul? Ms
mai bine il iei dupa ce termini tot: antr +cardio
eventual dp antr cu greutati ia niste aminoacizi si dp ce termini cu cardio ia shakeul
momentan sunt la o dieta low carbo si dp ce termin cu antr cu greutati fac 10-15 min cardio dupa care concentrat proteic si 1 mar
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.