PDA

View Full Version : Va rog sa ma ajutati sa obtin cateva informatii !

legea_tennis
02-09-2008, 22:27
Buna seara! Sunt sportiv de performanta si in prezent sunt sponsorizat de catre Redis Nutritie! Acum 2 ani am am fost obligat sa ma opresc din antrenamente din cauza unor accidentari la genunchiul stang survenite in urma supraantrenamentului.Eu sunt jucator de tennis de camp unde genunchiul este foarte solicitat.Am fost la un control si mi s-a spus ca am:tendinopatia patelară care nu s-a manifestat cu umflaturi dar durea foarte rau,Sindromul de fricţiune a fasciei ilio-tibiale si inflamarea ligamentelor incucisate.Mi s-a spus sa fac repaos total.Am stat 12 luni dupa care la control la spitalul municpal mi s-a spus ca pot revenii sa joc.Am revenit la antrenamente dar dupa numai 12 zile mi-a recidivat accidentarea.Asta se intampla in noiembrie 2007.De atunci iar am stat pana anul acesta in iulie.am revenit la antrenamente si pot spune ca deocamdata sunt multumit de starea genunchiului, numai ca atunci cand alerg si fac antrenament la tennis dupa aproximativ o ora simt ca ligamentele incrucisate iar se inflameaza.Simt in special cand doresc sa intind piciorul si cand doresc sa fac genoflexiune el nepermitandu-mi sa fac genoflexiune completa.Tin sa va spun ca nu am urmat nici un fel de tratament de recuperare decat Flamexim oral si Diclac gel.In prezent iau Animal Flex si Glucosamina Hidroclorhid.Am auzit ca sunt anumiti steroizi care ajuta la refacerea cartilajelor si a ligamentelor.Care este sfatul dumneavoastra. .? Si inca o problema: Partenerul meu de antrenament si de echipa la dublu a fost diagnosticat acum 4 luni cu epicondilita bilaterala.In prezent face la Institul de Medicina Sportiva tratament cu raze,laser si ultrasunete.In paralel foloseste Animal Flex.MAi foloseste Ketoprofen pastile si unguent.Este bun tratamentul. .? ce ar putea face ca sa se recupereze mai repede pt ca noi la sfarsitul lunii septembrie trebuie sa plecam in Germania sa jucam la liga.Va multumesc anticipat!

Cristian Neagu
08-09-2008, 12:11
Exclude steroizii din N motive.Cauta pe linga Animal Flex si GLUCOSAMINA.