View Full Version : Necesitate
VIOREL67
09-02-2004, 22:46
am citit ca este posibil ca banalul napo sa ajute odata si odata bietul organism al batranului om...eu vin cu o intrebare..este necesar la varsta mea sa suplimentez productia cu testo ,insulina.sau alta bomba atomica sintetica:rolleyes:
banuiesc ca organismul nu mai poate sa faca fata epuizarii fizice cum era in 18toamna si de crestere nici nu mai vorbesc.
Dr.S.Damian
12-02-2004, 10:25
Intrebarea pe care trebuie sa ti-o pui este: ca sa ajungi unde si in cat timp?
Nu iti trebuie masina de formula 1 ca sa ajungi la Ploiesti... Intelegi analogia?
Fiindca stiu care sunt obiectivele tale, as spune ca te descurci foarte bine si fara aceste "ajutoare" care se insotesc de un risc potential. E adevarat ca nu mai ai aceleasi organism ca la 18 ani, insa esti inca tanar (mai ales la spirit :)) si ai resurse suficiente.
Lasa naposimul pentru momentul cand o sa fii un bosorog cu un biceps cat un creion si o sa trebuiasca intr-adevar sa iti stimulezi artificial sinteza proteica.
VIOREL67
12-02-2004, 13:24
dheee!ma gandesc sa imi fac rezerve serioasa ca tot vad ca ies astia pe la frontiera cu sacii:D
oricum ma uitam la preturi si am ramas blocat ca afara napo este la 45 de euroi..si consider ca este o investitie de viitor...decat terenuri si altele..:D
Dr.S.Damian
12-02-2004, 21:56
Pune la borcan sa ai si in iarna vietii tale...
Doamne, cat de poetic ma exprim :D
VIOREL67
12-02-2004, 22:34
"Doamne, cat de poetic ma exprim "
Cand urmeaza urmatoarea carte ?
i-o uite una idee de tzacanit....copiez tot ce postati pe aici si o bag la publicare...
Dr.S.Damian
12-02-2004, 22:45
Ia-le mai Viorele tu pe toate... Unii munceste si altii trage foloase...:mad:
VIOREL67
16-02-2004, 22:32
sa nu mai deschid alt thread va pun o intrebare care deja ma nelinisteste ,deoarece parerile sunt impartite.
care este consumul caloric la un antrenament tare unde dupa cum stiti din relatarile mele mai folosesc un E.C.A. si sincer cand termin sunt epuizat si ud pana la ....aproape de ciorapi:D
eu stiam de 500 pe ora si imi tin calculul la sange deoarece nu vreau sa ratez absolut nimic
Unregistered
26-02-2004, 21:38
si cand raspundeti?
Dr.S.Damian
26-02-2004, 22:18
Mi-a scapat din vedere. Scuze.
Ce fel de efort ai facut? Cu ce intensitate? Cat a fost efort si cat pauza?
Estimativ: mai mult de 600-700 kcal.
VIOREL67
27-02-2004, 18:10
ma refer strict la anaerob...in sala
trag aproape o ora si jumate cu pauze maxime pana intr-un minut.
efecte:transpirat pana la chilot(chiar vin cu doua tricouri)si deja parac simt cum din anaerob se transforma in aerob ,deoarece ritmul o ia razna bine.
orcum fac doar o grupa pe zi la greu si rezultatele le simt si pot usor sa spun ca se vad.
criteriul meu este vena de pe biceps:))
o vad sunt bine..nu o mai vad sunt ca un porc de gras.deja se vad doua(sau sunt eu prea epuizat si vad dublu:)) )
oricum eu calculez in jur de 500 si asta este nedumerirea ..se poate ajunge la un nr. ars mai mare daca intensitatea este marita?
Dr.S.Damian
27-02-2004, 20:18
Normal, cu cat e mai intens, cu atat e nevoie de mai multa energie pentru a sustine efortul.
Ideea e ca nu toate tipurile de efort folosesc acelasi substrat pentru obtinerea energiei, de aceea clasic se recomanda efortul aerob pentru reducerea stratului adipos.
O intrebare: ce te faci daca vezi trei vene?
VIOREL67
27-02-2004, 20:30
ma simt bine:)) sau ma duc la optica medica sa imi pun lentile de cantact:))
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.