PDA

View Full Version : O mica neclaritate

morenciu
15-09-2008, 10:04
Deci dak ma duk la sala bag piept cu biceps luni ...marti - PIcioare ,abdomen..Miercuri - pauza...Joi - Umeri,trapez....Sambata :Spate , triceps.... Duminica - pauza pot sa fac seara sau cand nu am ce face acasa Flatari? are ceva? dak bag 4-5 serii de flatari a cate 20 rep:D:D:D?:X pls:X!

stevieg_88
15-09-2008, 10:40
Sincer sa-ti spun daca am inteles eu corect,(ai avut in vedere flotari),nu le vad rostul odata ce umbli si la sala (acestea le poti folosi atunci cind te duci undeva si nu ai acces la sala,si nu numai flotari - in general un complex de exercitii). Odata ce te duci la sala,nu e nevoie de un efort fizic nou,mai ales cind organismul isi incepe recuperarea,mai mult nu inseamna mai bun,e o greseala des intilnita la multi care incep,seara poti face ceva exercitii de streching (intinderi ale muschilor),dar nimic mai mult.

BAFTA !!!

bogdy89
15-09-2008, 11:22
sa faci dum flotari si luni sa faci la sala piept ... nu mi se pare deloc bn

Cristian Neagu
15-09-2008, 11:28
Deja ai 4 antr/sapt, daca si in amaritele alea de 2 zile nu lasi corpul sa se odihneasca nu o sa cresti nici cu 20 gr/an!

HUMMERSCHLAG
04-11-2008, 12:46
Deja ai 4 antr/sapt, daca si in amaritele alea de 2 zile nu lasi corpul sa se odihneasca nu o sa cresti cu nici cu 20 gr/an!
WTF? :D

Lukian
04-11-2008, 14:32
Care e problema? Nu intelegi ce scrie sau te plictisesti?

Alessandro
04-11-2008, 14:50
Deci dak ma duk la sala bag piept cu biceps luni ...marti - PIcioare ,abdomen..Miercuri - pauza...Joi - Umeri,trapez....Sambata :Spate , triceps.... Duminica - pauza pot sa fac seara sau cand nu am ce face acasa Flatari? are ceva? dak bag 4-5 serii de flatari a cate 20 rep:D:D:D?:X pls:X!
n-are rost sa faci si flotari acasa. oricum nu cresti de la ele. mai bine faci flotari cand faci piept la sala (ca incalzire). sau poti face flotari cand esti in vacanta, sau in alta parte unde, pt cateva zile , sapt nu te mai poti antr la sala.

BogdanMM
04-11-2008, 19:21
spate triceps sambata
piept biceps luni

nu e bine deloc