PDA

View Full Version : durere la glezna

btd
10-02-2004, 01:44
De 2 luni ma cam supara glezna de la piciorul stang ,cred ca m-am accidentat ori la presa inclinata ori la aparatul pentru gambe sezut si am facut pauza aprox 3 saptamani dar nu mi-am revenit.
Durerile nu sunt permanente si apar cand merg sau alerg usor ,alergat mai repede nici nu se pune problema, am tendinta sa calc stramb spre exterior dar nu ma doare.Cand lucrez la sala nu am nici o durere la geno doar la gambe apar durerile, si nu apar nici cand pedalez la bicicleta stationara chiar la nivel ridicat.La presa am renuntat pentru ca am crezut ca imi va trece.La geno fac cam 6-8 serii si nu ma afecteaza.
Uneori cand misc piciorul in gol ma doare cat de cat.
Nu am fost la doctor deoarece imi este frica sa nu ajung la gips sau cutit ceea ce ma gandesc ca o sa fie calea cea mai apropiata.Apare o durere cand apas cu mana foarte tare in locul de legatura al tendonului cu calcaiul.
Astept cu nerabdare sfatul dumneavoastra.

Dr.S.Damian
12-02-2004, 09:54
Omule,
Trebuie sa ajungi la un control medical!
Din ceea ce imi povestesti tu, nu cred ca va fi cazul de imobilizare in gips sau de intreventie chirugicala, ci mai curand de niste tratament de recuperare (fizioterapie, masaj, gimnastica).
Eu cum te-as putea ajuta? Sa-ti zic "da-te cu Diclofenac"? Asta ti-o poate spune oricine. Daca te intereseaza cu adevarat sanatatea ta si nu vrei sa se agraveze situatia, mergi la un ortoped, fa-ti o radiografie si vei primi un sfat calificat pentru viitor.
Daca nu, da-te cu Diclofenac si roaga-te sa iti treaca...