PDA

View Full Version : problema incheietura

jonson_f
18-09-2008, 23:05
am fortat la sala mai mult si acasa am obs o unflatura daca tin mana inclinata , am fost la doctor si el a zis ca am zgarciul inflamat , sa stau o saptamana pana imi trece , voi ce credeti ?

erik
19-09-2008, 02:07
Eu unul nu stiu ce inseamna acest "zgarci", o fi vreun termen de specialitate :P

jonson_f
19-09-2008, 17:18
decat sa zici prosti mai bine nu mai posta , intrebarea e adresata persoanelor care stiu despre ce e vorba .

BogdanMM
19-09-2008, 18:24
eu pesonal si nici de la altii nu am auzit de astfel de inflamare.. am auzit de tendinite, intinderi in zona lombara de toata frumusetea, hernii, gantere scapate in dinti, dar asa ceva nu :)

alex_t
19-09-2008, 18:26
incearca sa tii mana cu problema in apa calda...si baga 2 pumni de sare in ea...si eu am avut probleme cu incheietura de la scandenberg...si mi-a trecut asa

jonson_f
19-09-2008, 20:35
eu pesonal si nici de la altii nu am auzit de astfel de inflamare.. am auzit de tendinite, intinderi in zona lombara de toata frumusetea, hernii, gantere scapate in dinti, dar asa ceva nu :)
postezi de placere? nu team intrebat ce ai vazut tu putin imi pasa de alte afectiuni , eu am pus o intrebare vreau raspunsuri legate de subiect , daca nu sti de ce postezi ?
alex_t ms voi incerca sper sa dea rezultate

BogdanMM
19-09-2008, 22:08
eu inteleg ca faci pe interesantul... dar mai ho cu atitudinea asta de legionar al forumului ok? ...
si cateogric DA postez si particip pe forumul acesta din placere ... si vezi-ti lungul nasului ... ca daca tot te dai ``rotund`` macar sa o faci cu cap ....
. daca eu postez din placere.. tu imi raspunzi tot din placere?
. daca ai facut acest ``zgarci`` ca ai fortat la sala.. o sa te astepte si urmatoarele accidentari .. inseamna ca nu fortezi cu cap ...
Hai sanatate si sa cresti mare ...

jonson_f
19-09-2008, 22:18
am avut bunul simt sa invat din greseli dupa ce am primit ban nu am mai postat aiurea nici nu mai intru pe forum, intru numai cand am nevoie , cand intreb ceva nu vreau sa vina prefacuti ca tine sa zica ce e aia , eu nu am mai auzit de aia , domnul meu drag nu sti nu posta .

maharbal
20-09-2008, 01:29
imi pare rau ca nu am sa iti dau un sfat, pot doar sa iti spun ca si eu am o umflatura de genul asta pe gat ... undeva in dreapta, nu ma doare, a aparut acum cativa ani cand faceam ceva mai serios tractiuni ... nu imi dau seama daca are vre-o legatura cu asta.
Nu m-a deranjat niciodat fiind vorba de ceva mic ca marime + nu ma durea + din cate imi dau seama apare periodic cand se intampla sa fac prea mult efort.

Un prieten a avut aceasi treaba la incheietura exact pe partea opusa fata de cum ai tu (adica inspre exterior)... si da i-a aparut cand lucra la sala. In timp i-a disparut dar i-a mai aparut de vre-o doua ori din cate imi amintesc. Omul nu mai are nici o problema acum .... e drept ca nici nu trage din pacate. Din cate imi amintesc doctorul i-a zis ca are ceva de genu "apa" ... m-am mirat si atunci cand am auzit caci umflatura avea ceva consistenta ... in fine, nu imi dau seama cu ce te-a ajutat ce am scris in afara ca si eu si amicul meu am avut (am) asa ceva deci nu e ceva rar. Incearca sa vezi alt doctor.
Sa te opresti din antrenament e oribil ... pot intelege asta, stai totusi cateva zile p bara...parerea mea.

jonson_f
20-09-2008, 11:23
stau stau nu am de ales sanatatea e pe primul plan voi incerca sa merg la alt doctor , sa fac o radiografie ; partea cu "apa" e interesanta asta sa vezi ce buni sunt doctori in general , fiecare zice cum stie . ms de post chiar mai ajutat.

Alexutzu_lover
20-09-2008, 15:57
eu am avut asa cand eram mai mic.. ( era unpic mai mare ) .. cu timpul mi`a trecut :)

xstyle
20-09-2008, 16:05
Jonson exact asa ca tine a patit un om mai invarsta de la noi de la sala... si o facut pauza desigur :) cu timpul iti va trece... poti folosi ceva unguente : lioton gel de ex :)

bine ca n-ai patit k mine sa ai entorsa ca eu mi-am pus mana in gips pt asa ceva... si acum fac pauza... :| mama masii de treaba... :(

jonson_f
20-09-2008, 18:40
nu imi place sa fac pauza dar sanatatea e pe primul loc ,sper sa treaca de la sine sa nu fie o fractura merg luni sa fac o radiografie sa fiu sigur , ms de sfaturi

xstyle
20-09-2008, 20:43
da bine zici fa mai bine o radiografie... ca si io am facut si atunci o vazut doctorul ca am entorsa... :(

voodoo_mo
22-09-2008, 11:02
Am avut si eu aceasi problema la mana dreapta, pe partea cealalta cand indoiam mana aparea ca un nodul assa, mi-a trecut singura cam intr-o luna asa a disparut pur si simplu,c o o l 2 , si de atunci nu a mai aparut deloc, deci nu ti fa griji daca nu e dureros o sa dispara asa cum a aparut.Mentionez ca nu am facut pauza si nu am redus greutatile sau intensitatea antrenamentului

jonson_f
22-09-2008, 22:55
tnx voodoo asa voi face si eu , fac maine o radiografie sa fiu sigur dar in principiu ai dreptate , ma durut la inceput acum nu ma doare , daca era ceva mai serios ma durea si acum. ms de sfaturi all.

cezzz
23-09-2008, 18:36
eu si acum am o umflatura ca aia acolo , are cam 3 ani si nu da semne ca dispare... nush dn ce cauza am facut-o, am observat-o cand mi-am rupt pumnul, cat a stat mana in gips sa ma dezumflat dar tot mai umflata ca stanga este.. ma doare acolo daca inclin mult pumnul spre dreapta in jos.