PDA

View Full Version : transpir amoniac

razvanito
19-09-2008, 20:33
Cu siguranta toti transpiram in timpul antrenamentelor, numai ca eu am observat ca pe timpul verii, transpiratia mea mirosea ft puternic a amoniac, nu a acru. Practic, ma ustura pe nas cand inspiram si eram nevoit sa renunt la tricoul in care se acumulase; la sala, nu pe strada. Intrebarea este, de ce atat de puternic a amoniac? Din cauza alimentatiei, sau cum? Repet, doar pe timpul verii.

erik
28-09-2008, 14:47
Si mie mi se intampla intr-o vreme, nu stiu din ce cauza. Oare sa aiba vreo legatura cu suplimentele?

Lorand
19-02-2009, 22:38
ai grija,ar fii bine un control de sange...nu vreau sa te sperii dar poate sa fie si inceputul unui diabet :( foloseste google

turbo
24-02-2009, 15:24
S-ar putea sa consumi proteine in exces, iar amoniul rezultat sa se excrete si prin piele (rinichii sa fie cumva depasiti de situatie). S-ar putea sa fii si deshidratat, in general in deshidratare toate fluidele organismului put mai tare.
Diabetul nici intr-un caz nu se manifesta cu miros de amoniac al perspiratiei ci prin volum crescut de urina, sete mare si cresterea poftei de mancare.

Lorand
02-03-2009, 00:44
am citit gresit ma scuzati,uitati intregul post:

CONSULTUL MEDICAL DE SPECIALITATE

"
Este bine ca pacientul sa consulte medicul si daca observa o modificare a mirosului transpiratiei - poate fi un semn al unor conditii medicale. Un miros ca de fructe, spre exemplu, poate fi un semn de diabet, iar cel de amoniac poate indica afectiuni hepatice sau renale."

Cristian Neagu
02-03-2009, 04:11
Ce se elimina prin transpiratie in timpul unei cure de detox poate mirosi a orice si e f puternic.Pina la un punct si daca e vba doar de o perioada ,e sanatos, eliminind o sarcina pt riniki si ficat.

Alex Popescu
02-03-2009, 10:03
Ce se elimina prin transpiratie in timpul unei cure de detox poate mirosi a orice si e f puternic.Pina la un punct si daca e vba doar de o perioada ,e sanatos, eliminind o sarcina pt riniki si ficat.

persoanele care tin regim, sportivii de performanta sau calugarii in timpul posturilor aspre au uneori un miros de amoniac rezultat din catabolismul proteic exagerat.