View Full Version : Piept de pui
morenciu
24-09-2008, 21:56
e bun pieptul de pui...:-??
Alessandro
24-09-2008, 21:58
ce intrebare...
Nu, nu e bun ...cati ani ai, 12?
bogdan_madalin
25-09-2008, 06:51
Nu e bun, are un gust neutru si in plus nu se omogenizeaza bine.n a u g h
morenciu
25-09-2008, 07:25
scuzati-ma pt intrebare...stiu ca e tare ciudata dar nu stiu...:-?? dak sa iau sau nu.... !?
Alessandro
25-09-2008, 07:42
poti sa iei cu incredere :P si pui si peste...ce mai vrei tu...vita...aia de porc ii mai naspa...
scuzati-ma pt intrebare...stiu ca e tare ciudata dar nu stiu...:-?? dak sa iau sau nu.... !?
poti lua piept de pui ,3 masuri inainte de antrenament dar ai grija sa nu faci piatra la rinichi
Iar se transforma topicul in altceva decat ar trebui sa fie...
Pieptul de pui este una dintre cele mai bune surse de proteina din alimentatie, avand un continut scazut de grasimi si colesterol. Ideal este sa il prepari cu cat mai putin ulei, alaturi de o sursa de carbohidrati - orez, cartofi, paine integrala, si legume - rosii, castraveti, ardei, salata, etc.
e bun pieptul de pui...:-??
Eu cred ca este bun in special gratarul din piept de pui
Daca nu poti incerca carnea de strut
Am citit intr-o revista pronutrtion si am incercat gratar din carne de strut e excelent
Bafta amice
morenciu
25-09-2008, 18:47
bne prieteni...mersi frumos raman dator;)! o sa iau :X:X:X !
morenciu
25-09-2008, 18:48
Nu, nu e bun ...cati ani ai, 12?
am 16;) si ms ca esti asa cu me;)!e e k 2
Cristian Neagu
26-09-2008, 06:10
Personal as opta pt masa musculara pt carnea de vita si de porc.
Pai na.. si tu acum.Pieptul de pui e bun, nu ca "virgula" carnea de vita nu ar fi dar e cam grasa.
Pai na.. si tu acum.Pieptul de pui e bun, nu ca "virgula" carnea de vita nu ar fi dar e cam grasa.
Carnea rosie are mai multe proteine de cat cea alba cum este cea de vita...
Stiu ca are mai multe proteine, dar este si mai grasa in acelasi timp.Deci se va acumula mai multa grasime.Acum depinde si de timpul stomatic.
Personal as opta pt masa musculara pt carnea de vita si de porc.
Din nou, eu sunt ingrijorat din cauza colesterolului, asa ca incerc sa evit carnea rosie. Credeti ca pierd ceva in felul asta?
Pai daca vrei sa eviti carnea rosie mananci carne alba (peste/pui).
Din nou, eu sunt ingrijorat din cauza colesterolului, asa ca incerc sa evit carnea rosie. Credeti ca pierd ceva in felul asta?
Fa-ti analizele la zi ca sa sti daca e cazul sa iti faci probleme din cauza colesterolului sau nu.
PS. Si daca tot ai adus vb de colesterol... hai sa iti povestesc ceva: asta vara facand practica la spital(sunt student la medicina) a trebuit sa ii recoltez sange unui pacient care era cam gras: introduc acul in vena, trag,... dar nu vine sange, verific sa fiu in vena si vine si asistenta se uita si imi da un ac mai gros si cand tragem veneau bugati maricele de grasime.....e y e
Problema e ca sunt in strainatate si nu prea am posibilitatea sa imi fac analize aici, sunt foarte scumpe.
Interesanta intamplare, ma intreb cum mai era in viata respectivul.
mariachi
20-10-2008, 22:32
Si eu am tras sange la un negru si cand a inceput sa curga...era cerneala :|
Si eu am tras sange la un negru si cand a inceput sa curga...era cerneala :|
Mariachi daca nu ai nimic constructiv de spus mai bine ne scutesti cu aberatiile tale.s cr a m c a p z i
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.