PDA

View Full Version : Suplimentele pentru mine

Victor
10-02-2004, 17:28
Am observat citind din sfaturile dvs ca fiecare trebuie sa ia ceea ce i se potriveste. Poate ma puteti ajuta si pe mine sa fac acest lucru. Eu am 17 ani, 1.75m si 60kg , deci...ectomorf. Merg la sala de ceva vreme dar nu prea se vad efectele. Am inceput sa mananc mai bine desi nu reusesc sa mananc ff mult, asa cum ar trebui. Iau un Energic-R inainte de sala si un Protein-R dupa. As vrea sa schimb Protein-R cu Protwhey-R, e bine ? (In principiu nici nu vreau sa exagerez cu suplimentele, pt ca nu vreau sa ma fac culturist, doar sa dau o forma placuta corpului)

Dr.S.Damian
13-02-2004, 11:57
Daca nu urmaresti dezvoltarea masei musculare (decat in limite "normale", sa zicem) ai putea sa nu folosesti nici un supliment, si doar sa te alimentezi foarte bine.
Fiindca tentatia este mare (multi incepatori habar nu au sa lucreze corect la sala, insa sunt foarte preocupati sa afle ce "prafuri" trebuie sa inghiuta sa ajunga brusc cat Arnold...) o sa-ti recomand urmatoarele: Gain Fast, Complex R, Antioxidant si batoane Energic R.
Dimineata iei vitaminele, pe la pranz iei o portie de Gain Gast, mai mananci 1 baton inainte de sala si mai iei o portie de Gain Fast dupa sala. Seara la culcare iei Antioxidant.