View Full Version : pocnituri umar si genunchi
strangers
03-10-2008, 21:17
buna tuturor,
de cateva zile am probleme cu umarul drept (pocneste si ma jeneaza la ridicarea si rotatia umarului) si ambii genunchi (pocnesc la genoflexiuni si chiar cand merg pe strada). Rog cei care au avut probleme similare sa-mi spuna daca au tratat problemele respective cu repaus, Calciu+Magneziu, Flexodon A pentru repararea articulatiilor sau altceva.
Am 37/180/80 si merg la sala de 5 luni, dar se pare ca varsta mi-a luat-o inainte ....
Rog pe domnii dr.Damian si Cristian Neagu sa-mi spuna si dansii parerea din experienta lor, eventual un tratament eficient pentru repararea si intarirea articulatiilor.
Va multumesc.
din ce ai descris u e posibil sa ai tendinita/bursita la umar iar genunchii daca nu dor cand pocnesc sunt cat de cat ok... Pt umar recomandat 1luna de pauza timp in care masezi zilnic cu fastumgel si poti sa mai iei si ketoprofen, daca te inteapa si te jeneaza cand il misti inseamna ca e destul de grav si ai nevoie si de 10sedinte de fizioterapie. Animal flex este un supliment bun pt incheieturi. bafta
Alex Popescu
04-10-2008, 22:31
buna tuturor,
de cateva zile am probleme cu umarul drept (pocneste si ma jeneaza la ridicarea si rotatia umarului) si ambii genunchi (pocnesc la genoflexiuni si chiar cand merg pe strada). Rog cei care au avut probleme similare sa-mi spuna daca au tratat problemele respective cu repaus, Calciu+Magneziu, Flexodon A pentru repararea articulatiilor sau altceva.
Am 37/180/80 si merg la sala de 5 luni, dar se pare ca varsta mi-a luat-o inainte ....
Rog pe domnii dr.Damian si Cristian Neagu sa-mi spuna si dansii parerea din experienta lor, eventual un tratament eficient pentru repararea si intarirea articulatiilor.
Va multumesc.
eu as spune ca este o acumulare de gaz (aer), in nici un caz o bursita. bursitele presupun un fenomen inflamator cu acumulare de lichid si pot ajunge pana la masa tumorala cand se complica.
probabil este o lipsa de lichid sinovial secundar unui traumatism articular. se poate compensa partial printr-o hidratare generala marita a organismului si un tratament de regenerare a articulatiei (glucozamina si condroitin sulfat) dar cea mai buna solutie ti-o poate oferi un medic ortoped in opinia mea. exista tratament oricum. poate ne va lamuri domnul dr. Serban Damian mai bine.
dr. damian numai da consultanta pe site de f mult timp...
Alex Popescu
05-10-2008, 15:18
dr. damian numai da consultanta pe site de f mult timp...
atunci ne trebuie un alt doctor....
Ar fi bine daca un doctor ar vizita acest site, de preferinta un internist. Eu din pacate sunt doar student si nu pot sa imi dau cu parerea pentru ca nu am competenta necesara intotdeauna. Oricum nu recomand la nimeni sa urmeze sfaturi medicale de la persoane necalificate.
nu vei fi student la nesfarsit.
anabolizant
11-10-2008, 00:02
Pocniturile genunchilor pot avea legatura cu consumul de creatina? Desi eu beau multa apa.
nu are nici o leg creatina cu pocniturile stai linistit
Alex Popescu
11-10-2008, 11:31
Pocniturile genunchilor pot avea legatura cu consumul de creatina? Desi eu beau multa apa.
creatina trage apa in muschi si poate produce deshidratari in anumite zone ale organismului. dar daca bei apa multa nu cred ca te afecteaza articular.
anabolizant
11-10-2008, 21:02
Pe langa pocniturile din genunchi, care sunt niste pocnituri care se aud foarte incet, doar cand intind picioarele, mai am si pocnituri la glezne, uneori, care se aud destul de tare.
hieronymus
14-10-2008, 17:43
asta e, se pare ca ai incheieturi putin mai fragile decat crezi. Iti recomand glucosamina (se gaseste la orice farmacie), hraneste incheieturile.
man. multi imi spuneau ca aceste pocnituri ale incheieturilor se datoreaza lipsei de calciu :| .. si mie imi pocneau inainte, dar dupa ce am inceput sala si am luat si suplimentele vad ca nu mai am nimic.
Poti sa intrebi si la farmacie si te indruma. Bafta.
Alex Popescu
14-10-2008, 22:34
asta e, se pare ca ai incheieturi putin mai fragile decat crezi. Iti recomand glucosamina (se gaseste la orice farmacie), hraneste incheieturile.
fara ionul transportor condroitin sulfat, glucosamina nu are nici un efect.
hieronymus
15-10-2008, 16:07
atunci Animal Flex, le are pe toate.
Alex Popescu
15-10-2008, 22:00
atunci Animal Flex, le are pe toate.
intr-adevar. eu mi-am ameliorat semnificativ suferintele articulare dupa un an de folosire a acestui produs. il recomand celor care au nevoie de un ajutor pentru articulatii.
Mie imi pocnesc oasele la genunchii de cand ma stiu. Doar de 1~ an de cand m-am apucat de culturism au inceput sa nu mai pocneasca.
hieronymus
05-11-2008, 10:35
s-au dezvoltat tendoanele din zona genunchiului, si asa genunchii nu mai sunt suprasolicitiati.
Acelasi lucru si in cazul meu. Multumesc, acum stiu si eu raspunsul la intrebarea care o puneam de ceva vreme.
incalzestete ft bine,daca totusi pocneste incearca sa eviti exercitiul respectiv si fa alte exercitii pt muschiul respectiv
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.