PDA

View Full Version : Problema inghinal

Maurice
08-10-2008, 23:33
Buna ziua. Am de vreo 3 luni o problema la inghinalul drept. Cand fac fandare in lateral simt niste intepaturi pe lungimea inghinalului pana spre genunchi si nu stiu care sa fie cauza. M-am dat si cu diclofenac si ketospray dar nimic. Mentionez ca am fost operat de herni de disc, dupa ce am avut lombosciatica pe partea dreapta. Are vreo legatura operatia ( sunt operat din 2004 - si pana acum nu am avut probleme si am facut si alergari mereu) cu problema mea.
Astep un sfat de la dumneavoastra.

Lukian
08-10-2008, 23:54
Ai durere de 3 luni si tu stai.... tipic made in Romania.

Alex Popescu
09-10-2008, 09:17
detaliaza putin caracterul durerii te rog. si explica-mi si mie ce este inghinalul.

Maurice
28-05-2009, 14:40
Buna ziua.
Revin cu aceeasi problema: muschiul biceps femural sau mai exact pe partea interioara a coapsei drepte. Cand fac fandare in lateral simt niste intepaturi (ma tine muschiul, neputand sa fac o intindere completa) pe lungimea interioara a coapsei pana spre genunchi si nu stiu care sa fie cauza. Problema e ca am avut o perioada in care faceam exercitii de mobilitate pentru picioare si nu ma durea, adica puteam face fandare in lateral si sfoara atat cat imi permitea muschiul fara sa simt durere, dar acum a aparut iar aceasta durerea la muschi.
La antrenament la sala nu am probleme la presa sau flexii femurali, doar cand incep sa fac incalzirea cu fandari atunci simt acea jena la muschi.
Ce sfaturi aveti?

hieronymus
28-05-2009, 15:57
@Maurice, tu ai facut operatie de hernie de disc si mergi la sala?? Si faci si fandari pe deasupra. Pai de aici ti se trage, sa nu crezi ca e o problema musculara, ca eu ma indoiesc. E posibil sa ai o noua protruzie (deplasare de disc); discul (sau cat a ramas din el dupa ce a fost operat) apasa pe terminatiile nervului sciatic, si de aceea te doare pe picior. Dupa unde ai localizat durerea, eu cred ca esti operat la discul L5-S1.
Eu zic sa lasi ORICE EFORT DEOPARTE si sa mergi la medicul care te-a operat sau la un medic ortoped sau de recuperare, sa faci un RMN ca sa vezi in ce stare mai esti cu discurile. Daca e doar problema musculara, spune ,,Multumesc Doamne'', daca e protruzie, va trebui sa mergi din nou la recuperare.