View Full Version : Intrebare despre Dynamite Pack
MarioLopez
09-10-2008, 16:27
Am si eu o intrebare mi-a venit un Dynamite Pack un super supliment de minerale si vitamine si eu sunt ectomorf. Cutia are 30 de packete , un packet contine 10 tablete cu peste 45 de ingrediente vitale cresterii masei musculare.Insa a 4-a tableta scrie ca e Super Fat Burner..avand in vedere ca eu sunt ectomorf.. ma gandesc ca ca se refera la arderea de grasimi desi eu nu am grasime pe mine si scopu meu e luarea in greutate..si presupun ca e imposibil sa nu ai si un minim strat de grasime de macar 1% sau 2% ? Este bine sa iau si acea pastila sau iau doar cele 9 ? pt cresterea in masa sau greutate corporala avand in vedere un antrenament bun.Tableta 9 se refera la Carbohidrati si contine Maltodextrina..acea tableta ajuta la ingrasare ?..ce imi puteti spune despre acea substanta pt ca nu mai inteleg nimik daca una e fat burner alta e cu carbo?
Stai liniştit că nici nu vei slăbi (de la pastila aia de arzătoare de grăsimi) şi nici nu te vei îngrăşa (din 500mg maltodextrină! - adică 2 calorii :D).
MarioLopez
09-10-2008, 18:10
Stai liniştit că nici nu vei slăbi (de la pastila aia de arzătoare de grăsimi) şi nici nu te vei îngrăşa (din 500mg maltodextrină! - adică 2 calorii :D).
deci sunt pt a fi intro armonie-balanta ? oricum acel complex este destinat cresterii musculare
crezi tu că e destinat creşterii musculare? :D
e un fel de n-ar mai fi.. un supliment de vitamine e bun, dar nu extraordinar. e o chestie de fineţe şi e ok atunci când ai anumite deficienţe, în rest nu ar trebui să devină substitut al unei alimentaţii variate şi echilibrate.
nu te aştepta la cine ştie ce că nu o să fie.
MarioLopez
09-10-2008, 20:23
crezi tu că e destinat creşterii musculare? :D
e un fel de n-ar mai fi.. un supliment de vitamine e bun, dar nu extraordinar. e o chestie de fineţe şi e ok atunci când ai anumite deficienţe, în rest nu ar trebui să devină substitut al unei alimentaţii variate şi echilibrate.
nu te aştepta la cine ştie ce că nu o să fie.
Cica as ar vb lumea acum daca e sa ma iau dupa parerea multora nici un produs nu ar fi bun si Dynamite nu contine doar minerale si vitamine si unele substante mai rare extract din ficat de taur argentinian ,extract bila de bou , pancreatina si micozima si altele
jikatuki
10-10-2008, 23:00
Cica as ar vb lumea acum daca e sa ma iau dupa parerea multora nici un produs nu ar fi bun si Dynamite nu contine doar minerale si vitamine si unele substante mai rare extract din ficat de taur argentinian ,extract bila de bou , pancreatina si micozima si altele
Aici iti pot spune ca am incercat si eu o luna Dynamite Pack si in loc de efecte pozitive m-am ales cu un plus de oboseala si suprasolicitarea ficatului.La urma am primit recomandarea sa inlocuiesc acest produs cu Animal Pack care ar avea un efect real iar diferenta de pret este mica.
MarioLopez
10-10-2008, 23:05
Aici iti pot spune ca am incercat si eu o luna Dynamite Pack si in loc de efecte pozitive m-am ales cu un plus de oboseala si suprasolicitarea ficatului.La urma am primit recomandarea sa inlocuiesc acest produs cu Animal Pack care ar avea un efect real iar diferenta de pret este mica.
unde vezi diferenta de pret mica ? mai pui ceva si iei inca un dynamite pack , acum conteaza si organismul tau si ce ai facut tu , plus de oboseala de la vitamine..hmm mai greu de crezut eu am incercat f multe vitaminte : vitamax , supradin , centrum etc si niciodata nu am fost obosit de la ele din contra prinzi energie.Animal pack mi se pare si scump si foarte mult de asimilat si cred ca si tu o sa observi diferenta.Faza cu ficatu iar tine de fiecare om in parte poate fi solicitat si de la altceva minor..cred ca de la Animal Pack o sa-ti fie si mai solicitat ,oricum nu vreau sa ajung aici la ideea de versus intre suplimente care e mai bun si care produce mai multe efecte pozitive sau negative.Ma interesa doar chestia cu acele substante daca sunt bune sau nu si ce reprezinta ele.O sa il incerc o luna si o sa-ti zic apoi ce efecte a avut asupra mea.Eu cateodata dormeam 4-5 ore pe noapte..si ma sculam la 4.45 dimineata ca sa ma duc la servici la 5.40 incep serviciul si asa fac de 4 ani lucrez in comert-hypermarket si pt mine oboseala practic nu ma afecteaza.Munca , un antrenament si activitatea te intaresc , desigur asta nu inseamna ca nu ma odihnesc insa odihna mea poate fi diferita si modificata fata de alti indivizi care la randul lor pot fi diferiti in multe. Termin serviciul la ora 13.10 si dorm de la 14.00 cand ajung pana la 18.00. si cateva ore bune din noapte am si zile libere cand ma odihnesc bine.
jikatuki
10-10-2008, 23:27
unde vezi diferenta de pret mica ? mai pui ceva si iei inca un dynamite pack , acum conteaza si organismul tau si ce ai facut tu , plus de oboseala de la vitamine..hmm mai greu de crezut eu am incercat f multe vitaminte : vitamax , supradin , centrum etc si niciodata nu am fost obosit de la ele din contra prinzi energie.Animal pack mi se pare si scump si foarte mult de asimilat si cred ca si tu o sa observi diferenta.Faza cu ficatu iar tine de fiecare om in parte poate fi solicitat si de la altceva minor..cred ca de la Animal Pack o sa-ti fie si mai solicitat ,oricum nu vreau sa ajung aici la ideea de versus intre suplimente care e mai bun si care produce mai multe efecte pozitive sau negative.Ma interesa doar chestia cu acele substante daca sunt bune sau nu si ce reprezinta ele.O sa il incerc o luna si o sa-ti zic apoi ce efecte a avut asupra mea.Eu cateodata dormeam 4-5 ore pe noapte..si ma sculam la 4.45 dimineata ca sa ma duc la servici la 5.40 incep serviciul si asa fac de 4 ani lucrez in comert-hypermarket si pt mine oboseala practic nu ma afecteaza.Munca , un antrenament si activitatea te intaresc , desigur asta nu inseamna ca nu ma odihnesc insa odihna mea poate fi diferita si modificata fata de alti indivizi care la randul lor pot fi diferiti in multe. Termin serviciul la ora 13.10 si dorm de la 14.00 cand ajung pana la 18.00. si cateva ore bune din noapte am si zile libere cand ma odihnesc bine.
Dynamite are 30 de pachete la 60 ron,Animal are 44 pachete la 110 ron,iar de aici nu ramane de facut decat un calcul matematic de clasa a 4-a pentru a vedea diferenta de pret :D.Abia azi am reusit sa imi cumpar Aminal Pack asa ca inca nu imi pot da cu parerea insa daca e sa ne luam dupa eticheta si reputatie cred ca iti poti da singur seama de diferenta.Numai bine!
MarioLopez
10-10-2008, 23:50
Dynamite are 30 de pachete la 60 ron,Animal are 44 pachete la 110 ron,iar de aici nu ramane de facut decat un calcul matematic de clasa a 4-a pentru a vedea diferenta de pret :D.Abia azi am reusit sa imi cumpar Aminal Pack asa ca inca nu imi pot da cu parerea insa daca e sa ne luam dupa eticheta si reputatie cred ca iti poti da singur seama de diferenta.Numai bine!
Tocmai ca tu spui despre un supliment de bine si nici nu l-ai incercat :) da la calcul ajungem la acelasi draq iar mineralele si vitaminele care le contin un packet de animal pack = un packet de dynamite pack adica aceleasi cantitati pe universal este calcul facut la 2 packete si poate la unele dynamite este superior insa..niciodata un produs gen dynamite nu va intra pe piata cu un pret mai mare..si ai 44 packete adica 14 pachetele in plus fata de 30 ... crezi ca diferenta de 500 de mii nu e cam mare ? :) adica dau 120 si o sa am 60 de packete fatza de cele 44 ale tale si iar ajungem la o cacealma avand in vedere ca Dynamite e 60 iar Animal e 110 dupa calculul tau.Oricum fiecare ia ce crede ca e de cuvinta si dupa ce se simte mai bine , in forma si il ajuta.M-am gandit si eu la Animal Pack insa mi sa parut la pret mare nu la ce contine
pak este cel mai bun supliment de vitamine si minerale din lume de multi ani... eu il iau de la inceputul anului si pot sa spun ca este extraordinar nici de la creatina nu simt "vlaga" care mi-o da el.
jikatuki
13-10-2008, 20:00
sambata l-am folosit pentru prima data si in mod fericit la absolut fiecare exercitiu in parte am marit numarul repetarilor considerabil ( de data viitoare cred ca va trebui sa maresc greutatile :D).
MarioLopez
13-10-2008, 22:20
sambata l-am folosit pentru prima data si in mod fericit la absolut fiecare exercitiu in parte am marit numarul repetarilor considerabil ( de data viitoare cred ca va trebui sa maresc greutatile :D).
a mari numarul repetarilor nu e intodeauna recomandat.. sa nu intri in supra-antrenament si febra musculara si nu cred ca un pack de vitamine..te ajuta in forta..
a mari numarul repetarilor nu e intodeauna recomandat.. sa nu intri in supra-antrenament si febra musculara si nu cred ca un pack de vitamine..te ajuta in forta..
Ai si vreo explicatie sau e doar o parere?
jikatuki
14-10-2008, 06:58
daca mai citesti inca o data postul meu ai sa iti dai seama ca exact forta am castigat,acesta fiind motivul pentru care am reusit sa cresc numarul repetarilor :)
PS.:Multe repetari inseamna supraantrenament?din cate stiam eu numarul mare de serii poate duce la supraantrenament,nicidecum numarul de repetari
BogdanAdrian
31-08-2009, 19:41
pak este cel mai bun supliment de vitamine si minerale din lume de multi ani... eu il iau de la inceputul anului si pot sa spun ca este extraordinar nici de la creatina nu simt "vlaga" care mi-o da el.
"pak este cel mai bun supliment de vitamine si minerale din lume de multi ani..." asta pentru ca nu prea a avut competitori directi pe aceasta gama de suplimente .. este ca si cum ai zice "de ce e bun aminal pack?" "pentru ca e bun?!"
"eu il iau de la inceputul anului si pot sa spun ca este extraordinar " si aici ..la fel ..este o chestiune absolut subiectiva,irelevanta. De unde sti ca nu ti-ar merge bine si cu alt complex de vitamine,e ceva placebo .
Si mai exista si in afara de dinamyte pack si Ultra Mega Pack care esti un supliment bun(superior in cantitate comparativ cu Animal Pack,cat si Dynamite pack) la un pret acceptabil.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.