PDA

View Full Version : Problema costa

mugurel
25-10-2008, 18:47
Buna Seara.in timpul unui meci de fotbal am fost lovit cu cotul in partea dr de mi s-a taiat respiratia si de la mai bn de o saptamana ma tot doare una din coaste knd apas,nu pot face nici macar abdomene de durere.e posibil sa fie o fractura?

Alex Popescu
25-10-2008, 18:58
Buna Seara.in timpul unui meci de fotbal am fost lovit cu cotul in partea dr de mi s-a taiat respiratia si de la mai bn de o saptamana ma tot doare una din coaste knd apas,nu pot face nici macar abdomene de durere.e posibil sa fie o fractura?

da. este posibil. mergi la medicul de familie sa iti dea trimitere pentru un film. sau du-te si plateste direct la radiologie. ori mergi la urgente la ortopedie.

mugurel
25-10-2008, 19:08
ok.asa am sa fac,sper sa nu fie nevoie sa intrerup sala pana se rezolva prob....:-<

Alex Popescu
25-10-2008, 19:36
ok.asa am sa fac,sper sa nu fie nevoie sa intrerup sala pana se rezolva prob....:-<

o fractura costala poate fi grava. iti poate perfora un organ vital. cred ca nu se compara cu una doua luni de pauza la sala. dar bineinteles dc este nevoie...

sa speram k totul este ok.

mugurel
25-10-2008, 19:37
asa sper si eu,ms frumos pt sfaturi

mugurel
28-10-2008, 10:46
sal again.am ajuns la doctor,am facut o radiografie si mi-a spus k nu am nici o fractura,totul e ok,insa knd apasa pe o coasta ma doare,nu ma lasa deloc durerea.....:(