PDA

View Full Version : Durere antebrat stanga

Zond
05-11-2008, 05:03
Am exagerat putin la flexii de 2-3 ori, cu gantera de 12kg (in mod normal trag cu 10). Si se simte o durere la antebrat mana stanga, la fiecare repetare. Nu este durere insuportabila dar destul de puternica.

Imediat sub cot. Am si facut 2-3 zile aceasi grupa.

Acum am reluat programul normal, respectand grupele si greutatile si zilele de pauza si mi-a mai trecut, se simte din ce in ce mai slab(durerea).

------------
Sa fie din cauza excesului de greutate, sau din cauza nerespectarii grupelor/zi pauza ?

hieronymus
05-11-2008, 10:31
eu zic sa iei o pauza mai mare de 2-3 zile, de aprox 2 sapt. E imposibil sa se refaca in 2 zile, si ca sa nu te trezesti cu recidive mai grave decat prima criza. In acest timp poti sa lucrezi picioarele sau abdomenul, dar nu si exercitii care implica bratele.

Oantza
05-11-2008, 10:57
Asta am patit eu saptamana trecuta. Am lasat muschiul doar cateva zile si l-am fortat iar si am facut intindere musculara la antebratul drept.

Iti recomand o pauza de 1 - 2 sapt. in care poti sa antrenezi celelalte parti ale corpului care nu-ti solicita antebratul. Picioare, abdomene, lombari.

Alex Popescu
05-11-2008, 12:15
Am exagerat putin la flexii de 2-3 ori, cu gantera de 12kg (in mod normal trag cu 10). Si se simte o durere la antebrat mana stanga, la fiecare repetare. Nu este durere insuportabila dar destul de puternica.

Imediat sub cot. Am si facut 2-3 zile aceasi grupa.

Acum am reluat programul normal, respectand grupele si greutatile si zilele de pauza si mi-a mai trecut, se simte din ce in ce mai slab(durerea).

------------
Sa fie din cauza excesului de greutate, sau din cauza nerespectarii grupelor/zi pauza ?

mai, voi nu aveti antrenor la sala?

Oantza
05-11-2008, 12:46
In orasele mai mici nu prea gasesti antrenori, defapt nu sunt deloc. In valcea nu gasesti. Nimeni nu sta dupa tine si nici macar persoana respectiva care supravegheaza sala, nu are vreo treaba.

alex_cucli
10-11-2008, 15:19
crezi ca situatia asta este numai in valcea ?