View Full Version : Abdomen.
Cateva sfaturi in legatura cu un antrenament pentru abdomene.
Ce fel de exercitii , repetari , serii.
Multumesc.
Abdomenul se antreneaza ca oricare alta grupa muscula, 1-2 ori pe saptamana.
Personal impart antrenamentul abdomenul in 2 zile/saptamana una in care antrenez abdomenul propriu zis si una in care antrenez oblicii abdominali.
exercitii sunt o gramada crunches la scripete , la banca oblica poti lucra cu greutate pe piept, ridicarea genunchilor din atarnat, ridicarea concomitenta atat a picioarelor cat si a trunchiului(briceagul).
Asa am facut. Multumesc drew pentru raspuns.
Sa ai o zi buna.
am citi ca multi profesionisti si nu numai isi antreneaza abdomenul in fiecare zi sau de 4-5 ori pe sapt..oare e bine ?
BogdanMM
14-11-2008, 08:00
am citi ca multi profesionisti si nu numai isi antreneaza abdomenul in fiecare zi sau de 4-5 ori pe sapt..oare e bine ?
nu .. nu e bine
ma bufnit rasu!! pai daca aia care sunt profesionisti zic ca e bine asa cine esti u bogdane sa-i contrazici? :) Pot sa-ti spun ca este recomandat ca la sf oricarui antr sa se lucreze abdomenul si sa se faca ex de gimnastica specifice! Toti antrenorii recomanda lucrul asta;)
BogdanMM
14-11-2008, 14:14
mama lor de profesionisti ... care duc antrenamente grele 6 zile din 7.. si nu intra in supraantrenament.. de ce nu ne spun si secretul lor :))))) ...
Cristian Neagu
14-11-2008, 17:14
E f simplu, voi sunteti nistre practicanti ai exercitiilor, apoi vin sportivii de performanta amatori, cu care 98% dintre practicanti nu pot visa sa se compare si apoi PROFESIONISTII la care 90% dintre perrformerii amatori nu pot sa viseze.
Deci ce sa te compari Bogdane tu cu profesionistii?Ei traiesc de zeci de ani facind numai asta , pe cind tu aloci citeva ore pe saptamina si vrei sa existe comparatie?
care e diferenta dintre un sportiv de performanta amator si unul profesionist? in box stiu ce inseamna, dar in culturism?
Cristian Neagu
14-11-2008, 18:56
Daca te uiti la poze si vezi premiile , vei intelege+ca la profi nu se fac teste antidoping.
BogdanMM
15-11-2008, 16:17
E f simplu, voi sunteti nistre practicanti ai exercitiilor, apoi vin sportivii de performanta amatori, cu care 98% dintre practicanti nu pot visa sa se compare si apoi PROFESIONISTII la care 90% dintre perrformerii amatori nu pot sa viseze.
Deci ce sa te compari Bogdane tu cu profesionistii?Ei traiesc de zeci de ani facind numai asta , pe cind tu aloci citeva ore pe saptamina si vrei sa existe comparatie?
normal ca nu ai cum sa compari.. tocmai de aceea ce e bun pt profesionisti, nu se aplica in cazul celor care fac sportul acesta din hobby
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.