PDA

View Full Version : Astept raspuns

Raul09
04-12-2008, 12:12
Salut ,ma numesc Raul am 16 ani ,1.77 m,74 kg si sunt putin cam gras si as vrea sa mai slabesc.Mananc c-am putin deoarece nu am timp......iau WPI cu amino 2700.Acum vreau stiu sa fac sa dau grasimea jos si sa pun masa musculara si sa imi dati un program de sala daca se poate.Programul meu este Luni:brate,Marti:piept,abdomen,miercuri:picioare,abdomen,joi:spate.umeri,trapez iar vineri si sambata mai bag piept cu triceps si spate cu biceps dar cu greutati mici.Va rog sa imi dati niste sfaturi:)

Cristian Neagu
04-12-2008, 12:19
Ai postat gresit ,trebuia sa postezi la antrenament, iti mut akm topicul!
Hint: foloseste functia search ,sunt vreo citeva zeci de topicuri pe acest subiect!

Alex Popescu
04-12-2008, 12:25
Salut ,ma numesc Raul am 16 ani ,1.77 m,74 kg si sunt putin cam gras si as vrea sa mai slabesc.Mananc c-am putin deoarece nu am timp......iau WPI cu amino 2700.Acum vreau stiu sa fac sa dau grasimea jos si sa pun masa musculara si sa imi dati un program de sala daca se poate.Programul meu este Luni:brate,Marti:piept,abdomen,miercuri:picioare,abdomen,joi:spate.umeri,trapez iar vineri si sambata mai bag piept cu triceps si spate cu biceps dar cu greutati mici.Va rog sa imi dati niste sfaturi:)

de cat timp te antrenezi?

Raul09
04-12-2008, 15:07
Am 8 luni dar am facut pauza in vacanta.

Alex Popescu
04-12-2008, 18:08
nu stiu daca acum inlaturarea tesutului adipos este o prioritate. dar asta este oricum alegerea ta. daca ai ales cresterea masei musculare ca prioritate ai ales bine. tesutul adipos nu cred ca este o problema la datele antropometrice pe care le ai. vei scapa de el in timp.

programul tau de antrenament nu este deloc adecvat nivelului de pregatire si nici scopului tau. pentru a putea rectifica ar mai fi nevoie si de planul tau alimentar din acest moment si regimul de viata in general. tipul somatic ar fi iarasi un factor decisiv in evolutia ta viitoare deci ar fi bine sa ne spui si asta.

Raul09
05-12-2008, 04:03
Dati-mi si mie un program de sala pt masa si sa scap de grasime.......e bine daca iau wpi cu amino 4300.

Alex Popescu
05-12-2008, 08:20
Dati-mi si mie un program de sala pt masa si sa scap de grasime.......e bine daca iau wpi cu amino 4300.

citeste inca odata cu atentie postul meu anterior.

Raul09
06-12-2008, 11:57
dati-mi si mie un program adecvat pentru masa musculara........VA ROG

Lukian
06-12-2008, 12:29
Niciodata.
Cel putin nu cand exista search si pana nu inveti sa citesti ce ti se scrie.