View Full Version : xplode
Salut tuturor membrilor de pe forum!!despre mine am 17 ani 1.89 cm si 90 de kg,sala fac de 1 an si 2 luni,tip somatic mezo,este bun prodsul xplode?la mai incercat cineva?bugetul meu pe luna este de 160-170 de ron am testat multe produse de la diferite firme,ar mai trebui sa combin xplode cu altceva?obiectiv masa musculara si forta :o o zi buna tuturor!
La bugetul tau nu cred ca este prioritar un produs pe baza de oxizi nitrici. Axeazate pe proteina in special, un complex de vitamine si minerale si ceva creatina.
Alex Popescu
17-12-2008, 15:56
de acord cu Lukian.
ok y e s crede'ti ca ar fi bun matrix protein bun?costa 160 de ron ...pe mine ma intereseaza sa tina o luna ca eu strang bani ca sa imi cumpar suplimente :P ....parintii nu imi da
apropo mi'au aparut niste dungi pe biceps ca niste taieturi sunt sigur de la proteine mai am unele pe spate jos...care ar fi cauza??cresc prea repede in masa si asta provoaca astea?vergeturi cred ca sunt ....cum fac sa imi treaca? multumesc!
Scufi Groparu
17-12-2008, 16:23
Vergeturile nu prea trec.
Si eu am pe coapse.
:( nasol...sper sa nu imi mai apara,cu timpul am auzit ca nu prea mai sunt vizibile
Scufi Groparu
17-12-2008, 16:43
Se mai estompeaza.
Sunt si niste creme care se aude c-ar avea ceva efecte in estomparea lor.
Cristian Neagu
17-12-2008, 17:00
Vergeturile apar de la luat in greutate brusc.Cred ca ai si adipos la greutatea ta, asa ca orienteaza-te spre Protwhey sau Proteinmix.
Scufi Groparu
17-12-2008, 17:02
Mie mi-au aparut cand faceam inot.
Cristian Neagu
17-12-2008, 17:10
Apar si pe spate in zona mediana si lombara la cresteri bruste in inaltime.
o sa imi cumpar 2 galeti de protwhey,o sa iau un shake dim si unul dupa antrenament cate 2 cupe e bine???si care concetrat proteic e mai eficient protwhey sau matrix protein?
protwhey e cu absorbtie rapida - matrix e cu diferite trepte de absorbtie
Cristian Neagu
17-12-2008, 22:05
La fel si Proteinmix.
o sa incerc ambele produse 2-3 luni
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.